Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film miałam kiedyś nagrany na kasecie i stąd ten sentyment. Film z akcentem świątecznym . Główny bohater to nastolatek, który nie lubi świąt i nie nieprzyjemny dla bliskich. Święta się zatrzymują w momencie, gdy wstaje schodzi po schodach i widzi siostrę, która otwiera prezent. Powtarzają się do momentu, aż polubi tą...

więcej

Angielski..dziewczyna wynajmuje dom,,,dostaje termin uporzadkowania ogroduu,,,przez wlasciciela,,,pozdr.A

Pamiętam, że była to jakaś komedia romantyczna w której chłopak wymazał całą łazienkę czekoladą a inni myśleli no wiecie czym...

pamiętamy tylko,że były w bloku dzieci które dokuczały zwierzeciu,pomalowały zieloną farbą,ich sąsiadką była dziewczyna ok 16 lat która zabrała im farbe i je za kare pomalowała,póżniej matka dzieci przyszła z awanturą

Od czasu do czasu lubię sprawdzać filmy i seriale które mają poniżej 100 ocen lub mają ocenę mniejszą niż 4/10, dlatego jestem ciekaw też waszych odkryć jeżeli przeszukujecie na Filmwebie różne filmy

Z moich przykładów mogę wymienić takie polskie filmy jak 3:33 (2008), Droga do upadku, czyli w nawiasach życia (1919)...

więcej

Szukam tego filmu (https://www.filmweb.pl/film/Ja%2C+Kuba-1964-104118). Wie ktoś, czy można go obejrzeć gdzieś najlepiej po polsku, ewentualnie po angielsku?

Hej wszystkim. Potrzebuję pomocy w znalezieniu filmu dla siostry.

Horror i (prawdopodobnie) sci-fi. Historia o rodzinie, która przeprowadziła się do nowego miasteczka. Mieszkańcy są dziwni (coś jej się kojarzy, że mogą to być kosmici), jakby pozbawienie uczuć. Rodzice chyba zostali przez nich zmienieni lub...

Szukam filmu jakiś dramat lata międzywojenne , kopalnia diamentów i mężczyzna najmuje się jako dozorca i pokazane jest jego życie, żona zostaje w Belgii.

Hej. Poszukuję tytułu horroru, którego obejrzałam tylko kilka minut. Pamiętam, że bohaterami było małżeństwo, które trzymało swoją córkę zombie w szopie na narzędzia i dawali jej w urodziny torcik ze świeczką. Z góry dziękuję za pomoc.

Był przestępca, który jak się na końcu okazało miał tunel z więzienia i wychodził sobie kiedy chciał i nikt tego nie wiedział przez całą akcję filmu