Obejrzałem sporo filmów Francuskich i Amerykańskich i muszę stwierdzić że oni robia najlepsze komedie
Cześć, czy ktoś może wie z jakiego filmu pochodzą fragmenty z tego teledysku na Youtube?
https://m.youtube.com/watch?v=OY5qUp1yjRE
Film to typowy średniej klasy akcyjniak pewnie z USA z paroma elementami komediowymi. Jest w nim charakterystyczna retrospekcja, w której główny bohater będąc jeszcze nastolatkiem przyłapuje płatnego zabójcę podczas zlecenia. Śledzi go, a gdy ten go łapie, chłopak mówi, że nikomu nie powie o tym co widział, w zamian za...
więcejZnikają dzieci ktoś je porywa i morduje, więc matka jednego z nich szuka syna a morderca zostaje złapany i osadzony w więzieniu. Poszukiwania nie przynoszą skutku, więc postanawia odwiedzić sprawcę w więzieniu, ten jednak nie chce ujawnić gdzie jest jej syn, ostatnia jego ofiara.
Kojarzę tylko scenę nocy poślubnej , gdzie młoda żona nie była gotowa na zbliżenie więc król ( chyba tak) powiedział że może poczekać ale ona musi udawać że uprawiają sex , bo pod drzwiami czekali jego "doradcy"? I musieli słyszeć że wszystko poszło dobrze. Ona zaczęła udawać a doradcy odeszli zadowoleni . Trosze...
Film s-f. Facet znajduje się na statku kosmicznym. Statek ma awarię i tlenu starczy dla jednej osoby by dolecieć do najbliższej planety z atmosferą. Okazuje się, że zabrał pasażerkę na gapę, która komplikuje sytuację z tlenem.
Myślałem, że film nazywa się "Chłodne kalkulacje" i jest ekranizacją opowiadania Dicka, ale...
Jeden był dosyć dziwny, miał kilka wątków. W jednym na pewno porwano jakąś dziewczynę i przetrzymywano w jaskini, uratował ją chyba jakiś książę (przechodziła nad urwiskiem), w innym ktoś zmienił się w jakieś małe zwierzę albo pień... Ogólnie film średniowieczny. Drugi film był o 3 artystach malujących obrazy, jeden...
więcej
Dzień dobry,
Szukam filmu - pamiętam trochę fabułę.
Film opowiada o synu, który wraca z więzienia lub poprawczaka do matki i młodszego brata. Matka wychowywała ich bez ojca. Starszy brat ma zły wpływ na młodszego. Pamiętam scenę, w której skończyło im się paliwo i starszy poszedł z kanistrem na stację. Wrócił bardzo...
Witam szukam bardzo śmiesznej komedii, ale takiej, przy której na prawdę idzie się uśmiać, gdyż
nie pamiętam kiedy ostatnio się uśmiałem oglądając film.
Interesują mnie takie raczej nowe filmy (rok produkcji gdzieś 2000+)
Zagraniczne, bo z polskich to wszystkie najlepsze już widziałem. No i żeby były na prawdę...