Z tego co pamiętam. Główna bohaterka walczy o przetrwanie. Jej przesladowcami jest dorosłe rodzeństwo. W trakcie filmu któreś z nich jest w świńskiej masce. Tytuł filmu miał jeden wyraz.
Małżeństwo traci córkę w wypadku. On jest weterynarzem. Przenoszę się do małej wioski w Irlandii lub Szkocji. Miejscowi za pomocą jakiegoś magicznego rytuału przywracają dziewczynkę do życia. Rodzice dostają ostrzeżenie. Mają trzy dni na pożegnanie się z córką. Po tym czasie dziecko musi zostać zabite. Ostrzeżenie...
Cześć, szukam 2 filmów.
1. Ludzie są przejmowani przez kosmitów. Ich ciała się nie zmieniają, ale obcy wnikają do ich dusz. W filmie występuje para, w której mężczyzna mówi kobiecie, żeby powiedziała mu jak tylko zacznie się zmieniać. Ona jednak (chyba przejęta już w większości przez kosmitów) unika informacji o...
Przypominam sobie, ze główny bohater znajduje sie na polu namiotowym, gdzie pomieszkuja bezdomni. Spotyka jednego z bezdomnych, ktory mowi mu, ze jesli chce tam zostac, musi uiscic swoista oplate, np. poprzez sprzedaz zebranych puszek.
W dalszej czesci filmu mezczyzna szukajac pracy, podaje przyszlemu pracodawcy...
Potrzebuję pomocy w znalezieniu filmu/serialu z którego pamiętam tylko urywek z dzieciństwa. Były tam dzieci (dziecko?) chyba w masce gazowej i wołały "mommy... mommy...", była tam też chyba zabawka małpka która uderzała talerzami. Możliwe, że jest to któryś z odcinków Archiwum X, ale przeklikałem wszystkie i nie mogę...
więcej
Cześć,
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu fimu. Z góry dziękuję za pomoc, trapi mnie to od dawna.
Przedstawione elementy fabuły mogą różnić się od faktycznych, ale na pewno będą podobne:)
- Główny bohater wyrusza w trasę do Reno lub Vegas, jest prawdopodobnie podczas kryzysu małżeńskiego lub po rozwodzie. Jedzie...
Hej, szukam dobrych filmów gdzie przynajmniej przez większość czasu jest zima. Chętnie obejrzę coś, co zostanie ze mną na dłużej, ale takie mniej „głębokie” filmy też są mile widziane. Z góry dziękuję za propozycje.
Mam słabość do "Predators". Uważam, że to mistrzowska, niezobowiązująca rozrywka, która odkrywa postać Predatora na nowo, jednocześnie oddając hołd wybitnemu oryginałowi. Idealne kino na kacowy nowy rok. A jak tam u was, jakie guilty pleasure?
Para głównych bohaterów trafia do miasteczka otoczonego czarnymi chmurami, które coraz bardziej zbliżają się do jego centrum. Próbują rozgryźć co się z nimi stanie gdy chmury pochłonął całe miasto i jak się z niego wydostać.
Na koniec filmu okazuje się że oboje są w śpiączce a razem ze zniknięciem miasta łączy się...