Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hej, poszukuje tytul filmu. Film ten ogladalam moze ze sto lat temu ;-) ale nie zobaczylam koncówki a to mnie doprowadza po malu do szalu!.
Z tego co pamietam byl to francuski film psychologiczny kobieta byla duzo starsza od swojego partnera. Nie mogac zniesc docinek zazdrosnych kolezanek zdecydowala sie na...

Kiedyś oglądałam taki film, o młodej parze która podróżowała samochodem i chyba ten samochód im się zepsuł i zatrzymali się na jakimś parkingu szukając pomocy, było tam dużo plakatów z zaginionymi osobami, ta dziewczyna w pewnym momencie poszła do Łazienki i tam chyba była jakaś inna zamknięta dziewczyna? I wiem...

Wiem że film opowiadał o dwóch dróżynach:ochroniarzy i dzieciaków(chyba tak się nazywali ale nie wiem). Wiem że jest tam moment że obie drużyny grały w paintball. Ci z drużyny dzieciaków cały czas nie umieli się dogadać i się kłucili. I w końcu wszystkich wystrzelali oprucz jakiegoś mądrego faceta, który potem skrył...

więcej

Był o facecie, który w nocy zakłada maske i zabija ludzi. Zabija tylko ludzi, którzy stanowią niebezpieczeństwo lub nie ma szansa, że trafią do więzienia. Zbiera cały czas nowych zwolenników i przeciwników. Przez cały film reporter przeprowadza wywiady z innymi ludźmi i z samym zabójcy tuż przed jego procesem. Na końcu...

więcej

To był film o tym ze robale atakowały ludzi był pobór do nowoczesnego wojska bohater wstąpił do oddziału a potem on przejął władze te robale wykradali mózgi