Poszukuję filmu o dwóch homoseksualistach. Akcja rozgrywa się w Czechach lub na Węgrzech (nie pamiętam dokładnie) , jest to dość nowy film tak mniej więcej 2013-15. W filmie jeden z bohaterów posiada dość duży dom który remontuje wraz z chłopakiem ze wsi. Ogólnie jest to miasto gdzie nie tolerują homo i ci mężczyźni...
więcejWitam ostatnio wzięło mnie na oglądanie filmów i przez ostatni tydzień zobaczyłem ich 13 czyli więcej niż przez ostatnie 5 lat. Jak ktoś pewnie zauważy 10 z nich jest z Emmą Roberts jeśli ktoś chciałby mi polecić podobne filmy to daję listę i czekam na propozycje :D W skrócie opiszę czego oczekuje film w klimatach...
szukam filmu.grupa młodych tańcerzy konkuruje ze sobą,każdy chce dostać się do spektaklu tanecznego,castingi trwają ileś tam dni.Jest to film psychologiczny,ujawnia wszystkie strony każdego tańcerza,pokazuje ich słabości i z czym każdy się boryka tak naprawdę w życiu,czego nie widac na ich uśmiechniętych twarzach
jedna a potem następne nie pamietam jaki aktor tam grał, ale chyba był policjantem, drugi film który nie pamietam tytułu to chyba coś ala niesmertelny podróż między wymiarami albo czasem, z tym że pamiętam tylko jedną scene chyba końcową możliwe ,że w firmie było coś z chodzącymi kosciotrupami, ostatnia scena jakby...
szukam filmu w którym bohaterem był młody chłopak chyba łysy,miał jakkieś siły nadprzyrodzone.w jednej ze scen gdzie myśliwi polowali chyba na jelenia,on chwycił za rękę mysliwego który strzelał a drugą ręką trzymał konającego jelenia,przez taki kontakt przekazał jakby uczucia jelenia do mysliwego,wtedy ten mysliwy...
Raczej stary, bo leciał jakieś 12-15 lat temu chyba na polsacie. Był o mężczyźnie, który po śmierci powrócił do swojej rodziny w postaci psa, by naprawić swoje błędy, lub uchronić ich przed niebezpieczeństwem.
Ktoś coś kojarzy ? :>
Ile może być warta kaseta vhs z Predatorem wydana przez Imperial w 1987 roku? Stan idealny, jeszcze w folii. Polska wersja językowa, prawdopodobnie czyta Tomasz Knapik.
Szukam filmu. Rodzaj filmu to thriller / horror. Akcja dzieje się w akademiku. Dziewczyna przychodzi na studia, poznaje tam chłopaka, sypia z nim. Okazuje się, że coś nawiedza jej pokój. Okazuje się z czasem, że to poprzednia właścicielka zginęła z rąk znajomych. Ona zanim się tego dowiedziała to na własną rękę szukała...
więcej