Witam serdecznie,
Poszukuję filmu, którego oglądałem dość dawno. Pamiętam, że głównym wątkiem była kobieta, która zrobiła zdjęcia prawdopodobnie córkom swojej koleżanki w jej domu i po wywołaniu tych zdjęć została oskarżona o pedofilię. Sprawa trafiła do sądu. Film najprawdopodobniej z lat 80 lub 90.
Z góry dzięki za...
Witam, poszukuję filmu.
Wydaje mi się, że akcja działa się w przyszłości. Bohater jakimś cudem znalazł się na pustyni. Pierwsze co odkrył to to, że mógł skakać bardzo wysoko. Na planecie było kilka ras. Jedni przypominali ludzi i rządziła nimi księżniczka, drudzy to byli takie zielone czy niebieskie ludziki. Jedni z...
Hej, szukam filmu, którego tytułu nie pamiętam. Doprowadza mnie to do szału. Amerykański, raczej i chyba romantyczny. Dziewczyna zerwała z chłopakiem przez telefon, tak mi się zdaje, że zerwali. Ona jest w collegu, więc on na Walentynki chce do niej pojechać i łapie stopa z inną dziewczyną. Gdy dociera do collegu z...
Witam.
Proszę o pomoc w ustaleniu tytułu filmu. Film amerykański, wydaje mi się, że z przełomu lat 80/90. Generalnie jako główny motyw pojawia się sytuacja upozorowanego postrzelenia kandydata na senatora (kongresmena, prezydenta?) w celu wygrania wyborów.
Za wszelkie sugestie z góry dziękuję!
Dziecięciem będąc oglądałam film animowany (ale nie komputerowo) o mrówkach. Oczywiście nie pamiętam dokładnie fabuły, bo miałam wtedy może jakieś 5 lat, ale wywarł na mnie pewne wrażenie i chciałabym znać jego tytuł.
Wiem, że był główny bohater, który miał towarzyszkę lub towarzysza. Chcieli dostać się gdzieś,...
Proszę o pomoc. Szukam dobrych thrillerów z wątkiem religijnym, coś w stylu Kodu da Vinci, czy Aniołów i Demonów. :)
Cześć szukam filmu kiedyś był emitowany na TVN nie pamiętam zbyt dużo z niego ,ale wiem ze mi się bardzo spodobał.Pamiętam tylko kilka szczegółów ,ale możne one komuś coś więcej powiedzą.Otóż " matka jadąc samochodem miała wypadek na torach uderzyła w pociąg chyba jej syn zginął miała ciągle sny o tym wypadku i...
Szukam amerykańskiego filmu. Jeden, lub dwóch facetów przyjeżdża na pustkowie i wystawia stół. Przychodzą ludzie z wioski i pytają o co chodzi. Okazuje się, że ich kolega chce zorganizować wesele i zaprosić wszystkich mieszkańców. Okazuje się ciągle, że coś nie dojedzie - orkiestra, jedzenie, stoły itd. Mieszkańcy...