Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam gdy kiedyś oglądałem taki film. Pamiętam z niego że był jakiś człowiek i świat pełen był dziwnych stworzeń, bodajże ludzi jaszczurek. Poszedł do jakiegoś człowieka, tamten dał mu koktajl mołotowa. Rzucił go pod siebie i się cały poparzył, potem pokazane w innej scenie jak się odradza i zdejmuje tak jakby tą...

więcej

film o chłopaku który cofa się w czasie (nastolatek), zaczyna podróżować z napotkanymi ludźmi (chyba w krucjacie i wykorzystuje swoj talent do chemii)

Zna ktos tytuł?

Witam szukam tytulu do azjatyckiego filmu ktory ogladalem pare lat temu dobrze pamietam ze byl on w kilku czesciach i byl to film z gatunku sztuk walk opowiadal o losach dziewczyny ktora swietnie walczyla mieczem .Poczatek byl taki :byl mostrz sztuk walk ktory mial kilkunastu uczniow i w pewnym momencie owy mistrz...

Cześć

Szukam Filmu pokazującego możliwości człowieka. Mam na myśli coś co pokazuje, że można robić swoje pomimo przeszkód i złośliwości innych ludzi. Może coś o tym jak człowiek nie załamuje się po pierwszych porażkach i pokazuje na co go stać.

Chciałbym obejrzeć taki film, w którym jest pokazany taki charakter,...

więcej

jest to starszy polski film ,,,tyle co pamiętam to trzech chłopców odwiedzaja jakiś zamek i odkrywają jakieś wejście do lochów jak weszli wejście się zawaliło ,, ,,, i tego filmu jest to ,,,, co to było ,,,, toperz , chyba nietoperz , jak nietoperz to nie wiem ,,,, co to za film ,,,,

Witam
szukam tytuł filmu, który kilka lat temu oglądałem.
pewien facet stracił pamięć (a raczej sam spowodował jej utratę) aby się gdzieś włamać czy też sprawdzić zabezpieczenia w filmie jego wspólniczkę grała jakaś kobieta która mu w filmie wyjawiła co planował i dlaczego tego nie pamięta. tyle pamiętam jeśli ktoś...

więcej

Cześć wszystkim

Poszukuję filmów, w których bohaterowie pomimo oddziaływania toksycznych ludzi trudnych sytuacji zachowali wysokie poczucie własnej wartości. Szukam takich bohaterów, którzy czuli wewnętrzną siłę i nie poddawali się tyranii lub naciskom toksycznych ludzi.

Szukam takich bohaterów, którym trudno...

więcej

Tyle pamiętam: Film oglądałem kilka lat temu.
On wraz z 1/2 osobami próbuje się przedostać do meksyku/ameryki z torbą pieniędzy lub narkottyków.
Po dłuższym pościgu przebija się przez mur i rozwala samochód ameryka i Meksyk dyskutują czyja to sprawa. Sprawę dostaje Meksyk a po znalezieniu pieniedzy/narkotykow szef...

więcej

http://www.filmweb.pl/serial/Halo%3A+Nightfall-2014-718578 to jest serial, a ja właśnie obejrzałam pełnometrażowy film ale nigdzie na filmwebie nie moge go znaleźć.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem