Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam urywki jak przez mgłę, film był chyba czeski, raczej przygnębiający, był facet przebrany za różowego królika, był alkohol, krajobrazy gór, wysoki most. Jakieś 10 lat temu film znajdował się w pierwszej 100 filmów na filmwebie. Ktoś kojarzy? :D

Witam. Od dłuższego czasu nie mogę znaleźć filmu który oglądałem około 4 lata temu. Film ten przedstawiał losy lekarza, który przeżył ciężkie dzieciństwo, był nazywany dzikim Edem, na dodatek kumple mu dokuczali. Pewnego razu przywiązali go nagiego do drzewa; jego ojciec to zobaczył i powiedział że wstydzi się go. Po...

więcej

grupa ludzi postanowila wyruszyc w kosmos w samo centrum bo mysleli,ze tam mieszka Bóg i napotkali tam świetlista istote

Czy mogę obejrzeć film "Z archiwum X: Pokonać przyszłość" nie oglądając ani jednego odcinka serialu. Zrozumiem fabułę? Są jakieś spoilery dotyczące serialu?

to jest film o początkującej agentce pewnego dnia agenci dostają wiadomość o tym ze ta złodziejka będzie okradac bank agenci sa już na miejscu i ta początkująca agentka zauważyła złodziejkę i tak jakby sie w niej zakochuje pod koniec obie wyruszyły w podróż samochodem.......... tyle pamietam jeśli ktoś skojarzy ten...

więcej

Muszę się przyznać, że jeszcze nigdy nie oglądałem "Łowcy androidów". Chciałbym to nadrobić, ale słyszałem, że jest kilka wersji tego filmu - kinowa, reżyserska itp. Ktoś obeznany w temacie powiedziałby która jest najlepsza.

Poszukuje odcinka w którym koleżanka Shauni McClain maja trening razem na basenie później jest impreza na plaży i ta koleżanka pływa ze swoim chłopakiem w morzu ale po chwili znika chłopak krzyczy wiecie może o jaki odcinek chodzi bardzo proszę o pomoc z góry dzięki ps sorry ze opis taki nie dokładny ale pamiętam...

Czy ktoś kojarzy film/tytuł filmu osadzony w czasach kolonialnych, gdzie motywem przewodnim była przepowiednia skierowana do bogatej właścicielki ziemskiej, że czeka ją podróż. To był jakby koniec jej wygodnego życia. Jeszcze pojawił się tam romans między nią, a młodszym mężczyzną.

Chodzi mi o koreański program zwany Running Man.
Ostatni oglądałam parę pierwszych odcinków i bardzo mi się spodobał.
Czy wie ktoś gdzie mogę go obejrzeć i podać ewentualnie link do strony?
Z góry bardzo dzię!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem