Pamiętam urywki jak przez mgłę, film był chyba czeski, raczej przygnębiający, był facet przebrany za różowego królika, był alkohol, krajobrazy gór, wysoki most. Jakieś 10 lat temu film znajdował się w pierwszej 100 filmów na filmwebie. Ktoś kojarzy? :D
Witam. Od dłuższego czasu nie mogę znaleźć filmu który oglądałem około 4 lata temu. Film ten przedstawiał losy lekarza, który przeżył ciężkie dzieciństwo, był nazywany dzikim Edem, na dodatek kumple mu dokuczali. Pewnego razu przywiązali go nagiego do drzewa; jego ojciec to zobaczył i powiedział że wstydzi się go. Po...
więcejCzy mogę obejrzeć film "Z archiwum X: Pokonać przyszłość" nie oglądając ani jednego odcinka serialu. Zrozumiem fabułę? Są jakieś spoilery dotyczące serialu?
to jest film o początkującej agentce pewnego dnia agenci dostają wiadomość o tym ze ta złodziejka będzie okradac bank agenci sa już na miejscu i ta początkująca agentka zauważyła złodziejkę i tak jakby sie w niej zakochuje pod koniec obie wyruszyły w podróż samochodem.......... tyle pamietam jeśli ktoś skojarzy ten...
więcejMuszę się przyznać, że jeszcze nigdy nie oglądałem "Łowcy androidów". Chciałbym to nadrobić, ale słyszałem, że jest kilka wersji tego filmu - kinowa, reżyserska itp. Ktoś obeznany w temacie powiedziałby która jest najlepsza.
Poszukuje odcinka w którym koleżanka Shauni McClain maja trening razem na basenie później jest impreza na plaży i ta koleżanka pływa ze swoim chłopakiem w morzu ale po chwili znika chłopak krzyczy wiecie może o jaki odcinek chodzi bardzo proszę o pomoc z góry dzięki ps sorry ze opis taki nie dokładny ale pamiętam...
Czy ktoś kojarzy film/tytuł filmu osadzony w czasach kolonialnych, gdzie motywem przewodnim była przepowiednia skierowana do bogatej właścicielki ziemskiej, że czeka ją podróż. To był jakby koniec jej wygodnego życia. Jeszcze pojawił się tam romans między nią, a młodszym mężczyzną.