Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam wszystkich

Poszukuję przykładów znanych i popularnych obecnie aktorów, którzy na początku swoich karier zaczynali od filmów klasy Z. Coś jak np. George Clooney i jego "Powrót zabójczych pomidorów" http://www.filmweb.pl/film/Powrót+zabójczych+pomidorów-1988-8833

Z góry dzięki za pomoc

Hej, niedawno oglądałam Wyspę Skarbów z 2007 i nie mogę znaleźć nazwiska aktora, który grał "Niemowę", tego, któremu ucięli język, a narzeczoną sprzedali handlarzom niewolników. Pomoże ktoś?

Cześć, staram się przypomnieć tytuł filmu, mam nadzieję, że pomożecie. Jest to dramat/horror o mordercy, który porywał kobiety i torturował je w piwnicy swojego domu. Z charakterystycznych scen pamiętam, gdy np. skradał się do w ptasiej masce, które noszono podczas plagi, czy przebierał swoje ofiary za lalki. Może...

Film dla zjaranych

Witam, jakieś dwa lata temu chyba na Polsacie oglądałem film, w którym małżeństwo jechało samochodem i ten samochód się zepsuł, i na pomoc pojechała ciężarówka i chyba żona pojechała z nim po pomoc, i później ten mąż czekał na nią, a jej ie było wgl, i się zorientował że ją porwali. Zaczął ją uparcie szukać, pytał o...

więcej

Szukam filmów o miłości ludzi po 40 lub starszych, typu "Dwoje do poprawki". Nie musi to być główny wątek filmu.

Witam.
Szukam filmu tylko opis bedzie krótki poniewaz dawno widziałam ten film i tak jakoś mi się przypomniał.
Mężczyzna zajmuje sie wyprowadzaniem psów i w jakimś lepszym apartamentowcu poznaje dziewczyne i zakochuja się w sobie..

Wiem za dużo nie pomogłam ;)

Czy pamięta ktoś film w którym Samuel L. Jackson miał problemy z jednym okiem?
Co chwile musiał je wycierać chusteczką bo mu z jakiegoś powodu łzawiło.

Witam.

Szukam filmu którego nie pamiętam tytułu.
Jest to film polski (chyba nawet czarno biały) opowiadający o kilku facetach, którzy mają za zadanie przewieźć jakiś ładunek ciężarówką. Okazuje się żę metalowa konstrukcja jest za wysoka i nie idzie przejechać pod mostem. Kierowca próbuje kilku pomysłów jak np...

Witam :) Interesuje mnie film prod. USA ( tak przypuszczam )
Akcja filmu toczy sie poczatkowo na cmentarzu. Glowny aktor pracuje na tam i ktoregos dnia poznaje tam dziewczyne. Spedza z nia troche czasu na rozmowie itp. W kazdym razie, pamietam, ze na koncu siedzial w barze do ktorego wszedl policjant mowiac, ze...