Tematów było mnóstwo ale wszystkie stare i widziałem je po kilka razy szukając takich filmów, postanowiłem założyć własny temat, świeży temat, może ktoś też się zainteresuje i doda coś swojego mam nadzieje!:) postaram się wymienić wszystkie jakie znam...
Circle (2015)
Potrzask (2012)
Would You Rather...
Jestem nowy na Filmwebie, więc witajcie. Poszukuję filmu który oglądałem 3 lata temu i kojarze tylko jego treść. Nie przedłużając. Pewien czarnoskóry mężczyzna który miał żone i bardzo młodą córke. spotkał ( nie pamiętam gdzie ) pewną atrakcyjną blondynke. Kobieta zadurzyła się w nim tak mocno że zaczeła pracować w tym...
więcejWitam, od jakiegos czasu nie moge znalezc filmu. Jest on o czarnoskorym agencie specjalnym ktory jest juz na emeryturze. Czesto przesiaduje w kawiarni i czyta ksiazke "stary człowiek i morze". Pomaga mlodemu chlopakowi fizycznie przygotowac sie do pracy jako ochroniaz/policjant. Chciał wykupic prostytutke ktora zna z...
więcejNie pamiętam dokładnie ale był taki motyw... Dwóch ziomków walczą i dokuczają takim dwóm starszym paniom z sąsiedztwa i wice wersa tak samo one im ...Pod koniec filmu łączą tak jakby siły i okradają jakiegoś starszego pana ..Bardzo zależy mi na tym tytule filmu .Znacie ?
Właśnie skończyłam oglądać "The Player" - wiem, że zdania są bardzo podzielone i że został ściągnięty z anteny po 9 odcinkach, ale mnie bardzo wciągnął. Jako że nie mam co liczyć na jego kontynuację to szukam czegoś zbliżonego :-) nielegalne organizacje, strzelanki, mnóstwo akcji i duuuża tajemnica. Ktokolwiek widział,...
więcejSzukam filmu, rebelianci opanowali (chyba) ambasade i wojsko toczylo z nimi walki. Wyslano sily ladowe i zbrojne i jedni z nich zdradzili. Potem ewakuowali prezydenta i autobus wybuchl. Mało szczegolow ale ogladalem ten film pare lat temu. Nazwa filmu byla chyba jednoczlonowa.
Witam,
od lat nurtuje mnie pytanie apropo filmu który obejrzałem kiedyś w kinie na wyjściu z klasą w szkole podstawowej (jestem rocznik 82).
Film był w połowie fabularny, w połowie animowany. Część która była na powierzchni wody była fabularna, natomiast kiedy główny bohater znalazł się w wodzie, ta część filmu...
Szukam filmu, z którego pamiętam w zasadzie tylko jedną scenę:
Główny Zły stracił w wyniku walki z Głównym Dobrym rękę, w związku z czym lekarz GZ zrobił dla niego metalową protezę. GZ zwołał zebranie swoich zbirów, pytając co sądzą o protezie
(Zbiry):Super, ekstra, rewelacja
(GZ):Mike, Ty zawsze byłeś ze mną...