Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Poszukuję filmu sprzed lat. Niestety, jedyne co pamiętam to chłopców, którzy poznawali dziewczyny, zwabiali je do lasu i zabijali. Pomoże ktoś? :)

z góry dzięki za pomoc :-)

z góry dzięki za pomoc :-)

Hej, bardzo dawno temu oglądałam film (nie dokończyłam go wtedy) i nijak nie potrafię ponownie go odnaleźć.
Oto charakterystyczne sceny które zapamiętałam:
- było to o rodzinie, która mieszkała gdzieś oddalona od rzeczywistości, ojciec był jakimś urzędnikiem. Miał żonę i trójkę prawie dorosłych dzieci, na których...

więcej

Witam, poszukuję filmów podobnych do "Oczy szeroko zamknięte", "Zagubiona autostrada" czy "Mulholland drive", a więc takich, które zmuszają do głębszej analizy, zostają w głowie, ujmują klimatem. Z góry dziękuje.

Cześć!

Poszukuję przerażających filmów, idealnych na maraton horrorów i bardzo proszę Was, Kinomaniacy, o podpowiedzi dotyczące tytułów. Zależy mi, żeby były one faktycznie DOBRE... Razem z moim parterem filmowym zaczeliśmy od Jamesa Wana, ale film "Obecność" nie trzymał mnie w napięciu i był nieco płytki...

Kolega miał prośbę o romanse "młodej ze starym", a ja niedawno oglądnęłam piękny film o romansie "młodego ze starą".
Niestety nie pamiętam tytułu - może wasze wpisy mi pomogą.
- Czyli konkretnie
Proszę o tytuły i główne wątki filmów z romansem "młodego ze starą"

Chętnie także oglądnę filmy o podobnej tematyce...

więcej

Szukam starego filmu katastroficznego opartego na autentycznym wydarzeniu: wskutek błędu w przeliczeniu jednostek wagi liniowy odrzutowiec startuje z niewystarczającym zapasem paliwa. Paliwo kończy się w trakcie lotu i załoga próbuje (z sukcesem) wylądować odrzutowcem jak szybowcem. Film zaczyna się od sceny w...

Jak na tej stronie obejrzeć jakiś film? Ktoś podpowie.

Szukam filmu który oglądałam już dość dawno. Był on o dziewczynie która była wykorzystywana przez 2 chłopaków (chyba chciała się wpasować). Pamiętam, że była jeszcze scena w basenie jak jeden z tych chłopców się do niej dobiera. Nie był to chyba film erotyczny, ale bardziej dramat.