Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem kiedyś film/serial w którym mężczyzna traci rodzinę i popada w depresje, jego rodzina nie umie mu pomóc i trafia na most gdzie chce się zabić tam spotyka starszą kobiete która umożliwia mu przy pomocy bransoletki albo innej maszynerii w swoim garażu na podróże w czasie/ do innej rzeczywistości w której znów...

więcej

szukam filmu, gdzie młoda dziewczynka schodzi do piwnicy bo korki wysiadły i tam jest
włącznik, rodzice poszli na kolacje ze znajomymi, ona bardzo się boi tam zejść bo kiedyś jej
koledzy powiedzieli że był tam diabeł, ona dzwoni do ojca, on ją uspokaja i mówi że jest 10
stopni (lub 12- nie pamiętam) i żeby...

Jeden z najwybitniejszych Lektorów Filmowych w historii (również Dziennikarz Radiowy) Obok Janusza Kozioła i Macieja Gudowskiego-najbardziej wszechstronny-każdy gatunek od komedii, po sensację brzmiał w jego wykonaniu równie dobrze. Głos mojego dzieciństwa-od "Muppet Show", po "Gliniarza z Beverly Hills", od "Zabojczej...

więcej

Szukam filmu ( możliwe, że była to bajka ) o dziewczynce, która pewnego razu będąc na lodowisku została zauważona przez starszego pana, który postanowił dać jej lekcje z łyżwiarstwa. Jej rodzice byli w trudnej sytuacji finansowej więc kupili jej żółte łyżwy w, których wystąpiła na zawodach i rywalizowała z jakąś bogatą...

więcej

Może znacie jakieś dobre filmy karate lat 90 do obejrzenia w sieci....bardzo chciałbym coś obejrzeć

A drugie pytanie moze ktoś wie gdzie mógłbym obejrzeć film TO BE THE BEST 1993

Cześć wszystkim. Ponawiam pytanie, może ktoś jest w stanie pomóc. Szukam filmu... tytuł jest znany, lecz chodzi mi o konkretną jego wersję. Czy wie ktoś z was, gdzie mógłbym obejrzeć tą, w której lektor nie rymuje bez przerwy. Te najłatwiej dostępne np. na youtube to są właśnie te ,,niepożądane" - miałem baaardzo dawno...

więcej

Czesc. Ostatnio słuchałem audycji radiowej o zbrodniarzach wojennych i przypomniałem sobie scene Filmu do którego chciałbym wrócić. Film starszy ale z 21wieku. W jednej z ostatnich scen owy nazista probuje sprzedać diamenty w dzielnicy żydowskich jubilerów. Na jego nieszczęście zostaję rozpoznany przez swoje ofiary...

więcej

Kiedyś, kilkanaście (?) lat temu była taka strona z informacjami o filmach na DVD, które były dodawane do gazet. Czy ktoś może pamięta jaki to był adres? :)

Szukam filmu z HBO, który miał tytuł "Heather" tylko nie jestem pewna czy na pewno, grała tam bardzo jasna blondynka i dużo było w tym filmie scen erotycznych. Jak googluję "Heather" to nic nie wchodzi związanego z tym filmem, piszę bo może ktoś z Was wie jaki to tytuł, zaznaczam, że nie "Chloe".

Znacie jakieś ciekawe filmy dokumentalne o depresji, samobójstwie? Na youtube oglądałam krótki materiał - "NieObecni", "Samobójstwa nastolatków" czy "Most samobójców", również na cda natknęłam się na "Depresja - epidemia czy błąd systemu?".
Niestety więcej dobrych filmów nie znalazłam, tylko same opinie lekarzy (bez...

więcej