Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

gdzie na filmweb znajde ten film Gangnam Zombie (2022) ?

Cześć,

Być może ktoś z Was kojarzy filmy podobne do relacji z dziennika Richard Byrd o kraju, poza Antarktydą które było podstawą do teorii spiskowych "hollow earth" i też które być może zainspirowało Lovecrafta do stworzenia opowiadania o górach na Antarktydzie w których żyją obcy?
(Pierwsze co mi przychodzi ma...

więcej

Cześć,

Być może ktoś wie gdzie obejrzeć musical "Jesus Conquers the Zombie Nazis from Outer Space in the Year 3000"? Strasznie mnie to nie daje spać, a podobny dobry świr z autora tego musicalu.

Jakie filmy świąteczne polecacie oprócz kevina?

Poszukuje fimu ktury ogłądałem kilka lat temu i za nic nie moge go znalesc. Główny bochater trafia/buzi sie w w dziwne,surrealistyczne miejsce. Spotyka tam narkomanke i jeszcze kogos. Z czasem okazuje sie ze jest w czyms w rodzaju czysca. Jest wtam jak sie z czasem okazuje za zabujstwo z zazdrosci swojej zony. on tego...

więcej

Czy istnieje jakaś strona zawierająca zagraniczne filmy wyświetlone w polskich kinach do września 1939, bez konieczności przeglądania prasy?

1) Pierwszy przykład:
co jakiś czas (w tym aktualnie teraz) pojawia mi się następujący błąd kiedy chcę ocenić jakiś film: "Wystąpił błąd. Przeładuj stronę i spróbuj ponownie."
Przeładowywanie nic nie daje. Błąd nadal wyskakuje. Wyczyszczenia danych przeglądania i plików cookies też nic nie daje. Nic nie pomaga. Nie...

więcej

Akcja dzieje się w Kolumbii. Małżeństwo (mąż fotograf) jadą wraz z córką, jej chłopakiem oraz kolumbijską dziennikarką do Bogoty po paszport córki fotografa. Po drodze z powodu silnej ulewy i osuwisk ziemi muszą zatrzymać się w starym hotelu na wzgórzu. Jego mieszkańcem jest stary mężczyzna. Okazuje się, że w piwnicy...

więcej

Młody chłopak znajduje w wesołym miasteczku jakiś automat do gier i budzi się jako dorosły facet. Kojarzy może ktoś ten motyw? :)

Hej. Szukam cały dzień i nie mogę znaleźć filmu. Może wy mi pomożecie. Pamiętam jedną scenę. Możliwe że był to pazura, albo gość podobny do pazury. Podjeżdża fajnym mercedesem i spotyka swojego pracownika jakiegoś młodego nastolatka co robi jako cieć na parkingu prywatnym jak pamiętam i tam mu opowiada co on je...