Jest to prawie na pewno film francuski, taki lekki obyczaj erotyczny, nakręcony pewnie w czasach pierwszej Emmanuel, lata 70, może początek 80?
Był emitowany gdzieś z 20 , a może i więcej lat temu w TV pod tytułem " O " . Litera, nie cyfra zero.
Treść - zamek, gdzie są organizowane przyjęcia/orgie dla bogatych...
Szukam filmu, który widziałem jako dziecko na początku lat 90. Facet siedzi w jakiejś stacji badawczej/centrum transmisyjnym na północy gdzieś w śniegu ... Poprzez kamery zauważa morderstwo, które ma miejsce gdzieś w jakimś mieście. Coś ktoś ?
Z góry przepraszam, jeśli ten post to dubel. Dodany poprzednio nie jest nigdzie widoczny, więc zakładam, że się nie dodał. Mam już za sobą:
- REC
- As Above so below
- Grave Encounters
- The Tunnel
- The Blair Witch Project
- The Dyatlov Pass Incident
Chętnie obejrzałabym więcej dobrych filmów tzw. ,,z...
1. Po praktycznie żadnych odpowiedziach anglojęzycznego Googla stwierdzam, że moje pytanie jest nietypowe.
Znacie jakieś horrory, które dzieją się w krajach Europy wschodniej? Jak na razie, jedyne dobre filmy tego typu, które oglądałam, to ,,The Abandoned" i ,,Entity". Obejrzałam też ,,Chernobyl diaries", ale ten jest...
W filmie matka z córką kupują dom w którym w zamurowanym pomieszczeniu jest łysy zabójca o którym one nie wiedzą. W pewnym momencie jest kobieta która potrafi rozmawiac z duchami. Gdy kobieta (matka) sie zaczela bac, w domu postawiono kamere. Jakies niewidzialne cialo ruszalo krzyżem ale patrząc w kamere bylo widać...
Witam
Szukam filmu w którym dziewczynie powtarzała się pętla czasu (ona pracowała w sklepie lub na stacji benzynowej i po nią chłopak przyjeżdżał) i jak skończył się dzień codziennie zaczynało się od tego nowego, ale z nowymi sytuacjami
Witam, szukam filmu z około lat 90, film akcji, pamiętam z niego tylko tyle że był wieżowiec i na nim zamachowcy, pod koniec główni aktorzy musieli się schować w skarbcu żeby przeżyć wybuch bomby. Pozdrawiam
serial pierwszy - byl to serial o lasce chyba blondynka mieszkala na drzewie z dinozaurami i byli tam ludzie przylecieli balonem serial byl emitowany na tvp 1 albo 2 :)
drugi - tak samo emitowany na tvp 1 albo 2 byli to nastolatkowie co trafili do gry komputerowej i akcja toczyla sie w dzungli jedna z tych...