Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakies anime o aniołach lub diabłach podobał mi sie Death Note świetne a jakimś fanem anime nie jestem...

Czy znacie może filmy opowiadające o tym jak młode dziewczyny są zmuszane do małżeństw ze starszymi panami? Najlepiej, żeby akcja rozgrywała się około XIX wieku.

Najlepiej thrillery, horrory. Nie musza byc to ambitne filmy. Cos na deszczowy wieczor i zly humor. Grupa ludzi wyjezdza gdzies i cos sie tam dzieje/ spotykaja morderce, gubia sie...

Witam wszystkich.

Szukam już od jakiegoś czasu filmów, które oglądałem jako dziecko, niestety bezskutecznie. Może ktoś mi pomoże?

1. Byl troche podobny do power rangers, z tym, że zamieniali się w stroje jakby w biale kimono z jednokolorowymi wstawkami dla każdego z nich, wydaje mi się że było 5 takich...

Jakie znacie najlepsze horrory dokumentalizowane? Mam już za sobą:
- The Tunnel
- As Above so below
- Blair Witch Project
- Grave Encounters

Cholernie się wczułam w ten gatunek horrorów, a, z tego co widzę w Googlach, takich filmów jest wiele. Które są warte obejrzenia? Od razu dodam, że lubię opuszczone...

Jedyne co pamiętam to scena,gdzie 2 (Hindusów,Japończyków,czy coś takiego) jeden chudszy drugi grubszy,?rzucają nożami?chyba w jakąś nauczycielkę i pod koniec na jednego z nich spada klatka z wężami?Nie jestem pewien coś takiego kojarzę.Film na pewno komediowy.

Ogladałam kiedys w tv kilka lat temu chyba to bylo na tvp1 .Film gdzie dziewczyna podczas przesluchania twierdzila ze miala romans z wykladowaca swoim tak opowiadala wszystko i wiarygodnie ze mieli problemy z odgadnieciem czy klamie czy nie. Zostala wlasnie chyba oskarzona przez tego wykladowce o stalking ,grozila...

Witam,
Szukam filmu gdzie dziewczyna mieszka w apartamencie w jakimś wierzowcu. Pochodzi z bogatej rodziny. Pomaga jej ktoś z rodziny jakiś lekarz. Ona ma jakąś fobie bo nigdy nie wychodzi z mieszkania. Zawsze prosi o pomoc portiera lub tego lekarza. W pewnym czasie zostaje zabita starsza pani z naprzeciwka. Wprowadza...

więcej

Proszę pominąć "Cień wilka", "Zimne piekło" (oglądałem) i "Far North" (mam zaznaczone).

Witam
Szukam filmów w których atmosfera jest ciężka i przytłaczająca
Nie chcę horrorów ani komedii
Z góry dziękuję