Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, dajcie mi tu jakieś super śmieszne komedie, najlepiej głupio śmieszne, parodie (oglądałam "straszny film 1-5", "dom bardzo nawiedzony1-2" = zajebiscie smieszny jak dla mnie tak jak i "komedia romantyczna") ULTRA ŚMIESZNE COŚ :D

nie pamiętam jak się zaczynał, ale chodziło o znalezienie porywacza/porywaczy - jakiś konkretny psychopata - chyba facet.
pod koniec (bodajże policjantka) kobieta zostaje złapana i uwięziona w starym wanie, pomalowanym na czerwono (od wewnatrz lub od zewnatrz) - długo tam siedzi, porywacz dostarcza jej jedzenie, ale w...

więcej

Film zaczynał sie sceną gdzie rosyjscy agenci wrzucaja do pieca zywcem zdemaskowanego szpiega. Film byl o czlowieku ktorego rosyjski wywiad szkolil na szpiega. Na szkoleniu poruszane byly kwestie ich przecietnosci, mowiono ze niczym nie roznia sie od przecietnego kowalskiego dlatego beda dobrymi szpiegami. W trakcie...

więcej

szukam filmu, który oglądałam juz kilka lat temu.film o parze która starała się o dziecko. w końcu kobieta zachodzi w ciąze. w szkole rodzenia poznaje kobietę która później chce jej odebrać dziecko, gdyż traci swoje.

Witam wszystkich filmowiczów,

poszukuje filmu którego tytułu niestety nie pamiętam, dlatego potrzebuje waszej jakże nie ocenionej pomocy, aby moc udoskonalić swoje horyzonty filmowe.

Gatunek oceniam na sensacyjny, ponieważ akcja filmu rozgrywa się w bazie wojskowej w górach, do której wtargnęło kilu agentów....

Jakie filmy oglądane w młodości wywarły na was największe wrażenie i czy chcielibyście obejrzeć je jeszcze raz?

Szukam filmu o gościu ktory opowiada swoją historie chłopakowi na statku o tym jak miał kochanke a ona zaszła w ciąże i ją zostawił, miał wypadek, jeździł na wózku a ona sie nim opiekowała i przesladowala go dala mu w prezencie nóż

Stary film nadawany w naszej telewizji w latach 80-90. Produkcji japońskiej o ile pamietam. Potwor nazywal sie Gillala lub podobnie.
Fabula z tego co pamietam kosmonauci przywieźli jakieś jajeczka z kosmosu z których wykluł sie potwor, o ile pamietam żywił sie on energia.
Oryginalny tytuł to X space cos tam.

Podajcie tytuły fajnych filmów i seriali przygodowych.( Tylko bez banałów takich jak hobbit czy władca pierścieni)

Szukam filmu rosyjskiej produkcji raczej z XXI wieku, oglądałam go klika lat temu prawdopodobnie na kanale wojna i pokój. Widziałam jedynie fragmenty, oglądałam nieuważnie - film leciał sobie w tle, stąd niewiele szczegółów pamiętam.
Opis -
Jakiś koleś ucieka przed ludźmi którzy chcą go zabić, terroryzuje...