Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

PILNE!!! SZUKAM FILMU. Nie pamiętam jego tytułu film był emitowany bodajże w TV PULS/ TV4. Był to thriller. Były dwie przyjaciółki i jedna była zamężna i ta jej przyjaciółka przespała się z jej mężem. Gdy ta mężatka dowiedziała się o tym doszło między kobietami do szarpaniny w efekcie której kobieta spadła (chyba z...

Szukam serialu podobny do rodzina soprano.. ludzmi charyzmatycznymi takimi jak np. Abruzzi w skazanym na smierc.

Szukam filmu o zamianie ról gdzie dwóch uczniów postanowiło się czegoś nauczyć i zamienili się rolami jeden chodził do szkoły dla kujonow natomiast drugi chodzi do szkoły dla drani bardzo zależy mi na tym filmie

Witam
szukam satrego filmiku nie pamietam w sumie nic z niego procz scenki
jak gosciu wyjezdza na motorze z takiego opancerzonego pojazdu (chyba byl przegubowy -jak autobus). Pare osob nim podrozowalo nie wiem czy uciekali przed czyms czy czegos szukali ale pamietam jeszcze ze swiat byl zniszczony i opanowany chyba...

więcej

Poleci ktoś filmy w stylu dwóch podanych w temacie ? Jakaś tajemnica, zamieszane wojsko, obława. Taka mieszanka Thrillera/Horroru/S-F .

Jak znacie, to podrzućcie ciekawe produkcje.

Czesc znacie może jakies filmy w których sa wyjaśniane sprawy z przed lat, na przykład wyjaśnianie jakiegoś zabójstwa czy cos takiego. Z góry dziekuje

Cześć.

Kiedyś ( z 4 lata) oglądałem na polsacie bądź tvnie film o akcji chyba marynarki wojennej stanów zjednoczonych, która miała za zadanie naświelić cele w rosji (albo okolicach) była to bodajże jakaś elektrownia. Podczas ucieczki jeden z żołnierzy spadł głośno na blachę, a żołnierze rosyjscy nawet nie zwrócili...

więcej

Nie pamiętam dokładnie,ale coś mi świta ,że opowiadał o małym chłopcu ,który zabijał ludzi za pomocą lalek voodoo,albo nadludzkiej mocy.Pamiętam ,że siedział gdzieś w stodole(?).Kojarze także dwie sceny:
1.Dziecko podrzuciło lalke w góre,Tak samo stało sie z policjantem,który wyleciał w powietrze.
2.Pod koniec filmu...

więcej

nie jestem pewna czy był to film czy serial ale pamiętam takie słowa: "jest dobry, to znaczy zły, to znaczy dobrze robi źle" albo coś w tym stylu...z góry dzięki wam ludzie za pomoc

Film oglądałam koło 2009 roku, może trochę wcześniej.
Pamiętam, że była tam kobieta w pewnym budynku, miała strasznie dziwnych sąsiadów, na końcu filmu chyba chcieli zrobić jej krzywdę.
Sąsiadka głównej bohaterki zrobiła jej dziury w ścianie, było ich kilka. Potem przez nie patrzyła i podglądała.
Kojarzy mi się,...

więcej