moi drodzy filmwebowicze, pomogliście kiedyś, może tym razem też się uda.
poszukuję tytułu filmu (najprawdopodobniej ) dokumentalnego.
będąc dzieciakiem, czyli jeszcze nie tak dawno ( 7-10 lat temu ) oglądałam z rodzicami dokument w godzinach wieczornych. kraj pochodzenia stawiałabym na rumunie, jugoslawie,...
Witajcie. Szukam filmów z motywem gdzie kobieta czeka na mężczyznę. Żona na męża,narzeczona na narzeczonego etc. Czy możecie mi polecić kilka dobrych filmów?
Pozdrawiam!
Szukam takiego rodzaju filmu co jest parodią sperbohaterską coś w stylu SUperhero czy Iniemamocni.
Widziałem Superbohaterowie,Kleszcza,Megamocnego i w zasadzie tyle.
Z góry dzięki :)
Poszukuje polskiego filmu. Wydaje mi się, że powstał w okolicach 2003r (ale nie mam żadnej pewności). Był to dramat. Grupka mężczyzn zgwałciła kobietę (pielęgniarkę). Był z nimi jeden który nie chciał tego zrobić, ale go zmusili. Następnie trafił on do szpitala, gdzie właśnie zajmowała się nim na pielęgniarka (czy coś...
więcejSzukam tytułu filmu który oglądałam bardzo dawno temu i mało co z niego pamiętam a był piękny i wzruszający.Przegrzebalam cały net i na nic nie trafilam.Moze ktos z Was przypadkiem skojarzy. Napisze co pamietam. Jakis chłopak jest albo zolnierzem, albo pilotem albo marynarzem w kazdym razie mundurowy. Jest chyba na...
Szukam tytułu filmu który oglądałam bardzo dawno temu i mało co z niego pamiętam a był piękny i wzruszający.Przegrzebalam cały net i na nic nie trafilam.Moze ktos z Was przypadkiem skojarzy. Napisze co pamietam. Jakis chłopak jest albo zolnierzem, albo pilotem albo marynarzem w kazdym razie mundurowy. Jest chyba na...
Pamiętam jak byłem w kinie na najnowszym agencie 007 "Spectre", przed jego emisją był zwiastun pewnej animacji która mnie zainteresowała, ale kompletnie nie pamiętam tytułu. Lektor w tle mówił że jest to produkcja "scenarzysty Króla Lwa" z tego co pamiętam, to dokładnie części drugiej. Sęk w tym że przejrzałem na...
Witam.
Dawno temu (jakieś kilka lat) oglądałam taki nietypowy smutny film. Chciałabym go obejrzeć
znowu ale niestety nie pamiętam nazwy. Akcja przebiegała mniej więcej tak: młoda para planowała ślub. Chłopak na ulicy uratował chłopca i psa (chyba) a sam zginął pod ciężarówką. Ona (jego dziewczyna) bardzo go kochała i...