Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, pamiętam niewiele, ale może Ktoś pomoże? Szukam filmu w którym pewna dziewczyna popełnia samobójstwo bo jest wyśmiewana w internecie przez kolegów i koleżanki/albo zobaczyła jakiś film o sobie/albo znęcają się nad nią w szkole. Od tego czasu giną jej znajomi. Mordercą okazuje się ojciec dziewczyny strażak lub...

więcej

Witam,
Pamiętam tylko tyle:

1. Chłopak w złości wbija nóż w zdjęcie grupowe jego znajomych. Osoby ze zdjęcia zaczynają ginąć. Np jedna osoba ginie od bełtu z leżącej, naciągniętej kuszy, gdy pęka jakaś linka zabezpieczająca mechanizm. Gdy chłopak zauważa zbieżność zdjęcia ze zgonami, próbuje zniszczyć zdjęcie....

Kobieta, która zabiła opiekunkę, pilnowała trójkę dzieci i planowała je zabić, bodajże wraz ze wspólnikiem). On zginął, najstarszy z dzieciaków ubrał się w kostium kosmonauty i ją przejechał samochodem. Po drodze, wracając, rodzice mieli stłuczkę czy coś i okazało się, że w bagażniku tego drugiego samochodu znajdowało...

więcej

Czy koreańskie aktorki są obecnie najpiękniejszymi pośród aktorek ? Jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii ?

Cześć,
Poszukuję filmu sci-fi w której była scena jakiegoś cyborga, człowiek maszyny osadzonego na pojeździe chyba z terenowymi kołami, coś jak pegaz - od pasa w górze człowiek, poniżej pojazd. Mam 38 lat a ten fragment widziałem jako małe dziecko, zanim matka zareagowała że to film nie dla dzieci, moglem mieć 5-7...

witam, mój kolega jakies 15 lat temu miał na kasecie VHS pewną bajkę, której szukam ;)

była to bajka azjatycka, bo nie mogę określić dokładnie, z tego co pamiętam była o jednym
młodym chlopcu którego ukąsił wąż, chyba w jakiejś skalnej grocie, czy czyms podobnym

pamiętam też że cała bajka opierała się o temat...

więcej

Poszukuję tytułu horroru. Małżeństwo przeprowadza się do odziedziczonego domu. Mąż znajduje w piwnicy dziwny aparat. Okazuje się, że jego chyba dziadek wynalazł aparat i rodzaj fotografii (nie pamiętam nazwy) robiących zdjęcia duchom i demonom (widoczna jest dziwna poświata). Mąż prosi o pomoc medium, która dysponuje...

więcej

++Rose Bank=Kuwait,+27788523569 San Marino-I want to-join-the society-of illuminati UK,SANDTON HOW TO JOIN ILLUMINATI SOCIETY IN SOUTH SUDAN ,,QATAR, CANADA AND COUNTRY WIDE?''FOR MONEY,POWER, WEALTH AND FAME 100%, in Tembisa Thohoyandou Umlazi
Uplazi Vereeniging, Germiston, Boksburg, Durbun, United Kingdom Welcome...

więcej

johngava88@gma+27670236199 Penis-Enlargement-Cream With No Side Effect in South Africa,Sandton WORKING 100% ,Johannesburg Lenasia Midrand Randburg Germiston Benoni Boksburg, rakpan Daveyton, Duduza, edenvale, germiston Impumelelo Isando Katlehong Kempton Park KwaThema Nigel Reiger Park Springs Tembisa Thokoza
Irene...

więcej

+=Roodepoort=Rustenburg@+27715451704"JOIN 666ILLUMINATI SOCIETY ONLY FOR THE INTERESTED ONES GET RICH INSTANTLY NOT LESS THAN TWO DAYS FOR MONEY RITUAL IN.SOUTH AFRICA TO JOIN ILLUMINATI OCCULT FOR MONEY RITUAL IN.SOUTH AFRICA #IF YOU WANT TO JOIN ILLUMINATI SOCIETY IN United Kingdom AND UK!FOR MONEY,FAME,WEALTH AND...

więcej