Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu w którym młoda kobieta jedzie i się gubi gdzieś na drodze w Lesie zatrzymują się bracia chcą ja zabić kobieta ucieka chroni się u jednego z ich braci oni tam robią narkotyki proszę o pomoc

Cześć!
Znacie jakieś brytyjskie (angielskie, irlandzkie, szkockie, walijskie) filmy lub seriale, w których jest mowa o Polakach albo Polsce? Chodzi mi bardziej o jakieś stereotypowe przedstawienie nas, albo odwrotnie, w dobrym świetle? Nie koniecznie muszą być to polscy aktorzy. O takich produkcjach jak Polak...

Szukam tego filmu (https://www.filmweb.pl/film/Kie%C5%82-2009-517114). Wie ktoś czy można go gdzieś obejrzeć albo kupić?

Witam , poszukuję serialu młodziezowego który leciał bardzo dawno temu prawdopodobnie na kanale z filmami dla dzieci z tego co pamiętam (mini mini lub zig zap ) lub też w normalnej telewizji
był to serial w który dwóch znajomych (dziewczyna i chłopak prawdopodobnie rodzenstwo) mieli jakiegoś znajomego który miał na...

więcej

Hej uwielbiam 2 seriale komediowe
FRASIER
WSZYSCY KOCHAJA RAYMONDA
pytanie brzmi czy wiecie może gdzie można obejrzec wszystkie odcinki w sieci

Witam,gdzie mogę znalezć film Rasputin.Ciemny sługa?Zgóry dziękuję za podpowiedzi

Witam poszukuje filmu którego akcja dzieje się w małym miasteczku w Angli bądź Usa. Do tego miasteczka przybywa matka z córką i spotyka tam swoją była wielka miłość z czasów szkolnych. Mężczyzna ma żonę i syna. Kobieta decyduje się na pocałunek że swym byłym żeby sprawdzić czy da się jeszcze to uczucie które ich...

Witam, szukam filmu, którego akcja toczy się w Hiszpanii. Dwoje ludzi (chyba para) podróżuje i spotyka ich tam dramat. Nie pamiętam tytułu ani aktorów. Pomożecie?

Witam. Czy polecilibyście jak najwięcej filmów, w których głównym bohaterem jest młode małżeństwo lub chłopak i dziewczyna?
Fabuła dowolna.
Gatunek: horror / thriller / sensacyjny / kryminalny
Nie muszą to być koniecznie filmy z wysokimi ocenami.

Angielski,,dziewczyna wynajmuje dom z ogrodem,,dostaje termin by zadbac o ogrod..pozdr A