Witam.Akcja dzieje się w przyszłości. Populacja ludzi żyje w pewnej odizolowanej grupie w której obowiązuje czystość genetyczna. Życie to toczy się pod kopułą poza która nie ma nic. Ludzie natomiast są monitorowani przez cały czas. W pewnej rodzinie pzychodzi na świat dziecko które musi być zlikwidowane ponieważ nie...
więcejDawno temu oglądałam jakiś lekki film, wydaje mi się, że była to komedia/obyczaj. Pamiętam jedynie, że była tam jakaś młoda dziewczyna, która dostaje pracę w biurze przy obsłudze kserokopiarki i chyba zaczyna się podkochiwać w jednym pracowniku. A potem ona zauważyła jakiś błąd w materiałach do skserowania, ale chyba...
więcejSzukam filmów gdzie rodzina, członek rodziny lub znajomi nie mogą pogodzić się z tym że ich syn, brat czykolega jest gejem. Coś jak film modlitwy za Bobby'ego.
Szukam filmu historycznego wyświetlanego kiedyś przez polską publiczną TV. Film był chyba w reżyserii hongkońskiej lub chińskiej (W każdym razie na pewno w filmie grali Chińczycy) Pamiętam że bohater udał się na naukę i obiecał swojej dziewczynie (Chyba księżniczce ujgurskiej ale mogę się mylić) powrót po roku, ale...
Nie za bardzo pamiętam szczegółów fabuły lecz oglądałem go bardzo dawno temu i to dlatego. Pamiętam że leciał jeszcze na canal + film. Z filmu pamiętam tylko tyle że młodzi chłopcy w garażu bądź w piwnicy za pomocą komputera wytworzyła w prawdziwym świecie bańkę, kule przeźroczysta. Potem zaczęli w niej latać nad...
Bohaterkami są 3 dziewczyny (początkowo się nie znały) zostały zrekrutowane tak jak wiele innych, i wywiezione na taką wyspę pod nadzorem, gdzie są szkolone, ostatni etap szkolenia to wszyscy na wszystkich na śmierć i życie, miały przeżyć tylko dwie ale jednak zostały trzy. No i potem wystawna kolacja gdzie podstępem...
więcejSłuchajcie wiem że sprawa jest chyba beznadziejna ale poszukuję filmu który oglądałem jakieś 25lat temu. Film chyba hiszpański opowiada o dwóch braciach mieszkających na jakiejś farmie i pewnego dnia jeden z tych braci przywozi sobie jakąś dziewczynę ( jako żonę albo i nie) i ten drugi brat zakochuję się w tej...
Szukam filmu w kturym demony czy złe anioły gdy się na nie patrzy zmieniają się w kamienne posągi a w momencie kiedy odwracają wzrok ożywają i atakują
Hej, szukam filmu z lat 90 a może i 80 gdzie grupa ludzi idzie do domu w którym straszy.
Pamiętam główny wątek z piecem w piwnicy, pamiętam jak jedna kobieta opętana - mazała się szminką po piersi po czym włożyła całą szminkę do przez sutka do środka ciała.
Był to film dość rozpowszechniany na vhsach a bardzo zapadł...