Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Stary film nadawany w latach 80 w naszej telewizji japoński o potworach. Fabula z grubsza wygląda tak, ze kosmonauci przywożą jajko znalezione w kosmosie z którego wykluwa sie potwor żywiący sie chyba energia. U nas tytuł byl cos w stylu Gillali czy jakoś tak angielski to chyba Space plane x czy jakoś tak

kategoria bez znaczenia ale raczej nic ciężkiego

W zwiastunie było coś o kradzieży danych wyniesionych przez bramke w kostce rubika

Witam ostatnio oglądałem film dokumentalny "Życie na krawędzi" , czy mógłby ktoś pomóc żebym pobrał sobie go na dysk ?

Z góry bardzo dziękuję

https://m.youtube.com/watch?v=ZN6T-OD1crw

Szukam filmu gdzie ludzie są z jakimś zamkniętym budynku. Zbierają punkty żeby stać się lokalną gwiazdą muzyczną. Tam taki czarnoskóry główny bohater za atak nożem dostał swój program w tv i miał wszystko pod dostatkiem. Te punkty zbierało się jeżdżąc na rowerze i grając w gry. A każda z tych postaci miała swojego...

Szukam jakichś ciekawych dokumentalizowanych filmów. Oglądałem już Blair Witch, Bezwstydnego dziadka i Człowiek pogryzł psa. Ma ktoś jeszcze jakieś godne polecenia? Z góry dziękuję.

Serial nadawany był już kilka lat temu na tvn ,polsat , ogólnie chodziło o to ,że:
ludzi porywało białe światło z nieba, przez wiele lat , nastepnie wszyscy porwani pojawili się w jednym miejscu , bodajże było to jezioro , porwani nie zestarzeli się nawet o troche ,bez względu kiedy znikneli czy to był rok , czy 50...

więcej

Oglądałem tylko pierwszy odcinek, i był on o chłopaku - dziecku, który pisał jakieś liczby, czy coś tam obliczał. Sory, tylko tyle pamiętam :c

Ten w którym mścił się na jakichś Japończykach, jeden z nich chodził w jakimś kapeluszu czy cylindrze, takie straszne cwaniaki z nich były i zabili jego żonę, właśnie ten modniś chyba ją ubił... na końcu dostał serię szybkich ciosów mieczem (własnym chyba) w głowę. To chyba jeden z filmów Seagala na początku 2000-nych,...

więcej