To pytanie dla prawdziwych maniaków;] jakoś w 2002 oglądałem film, nie pamiętam jakiej produkcji i z jakich lat. Myślę że 80tych, lub 90tych.. Pamiętam tylko ze akcja kręciła się wokół jakiegoś dziwnego obrazu gdzie była taka przerażona zeschizowana kobieta. Pamiętam też scenę jakiegoś jakby sądu w kościele, gdzie była...
więcej
oprocz "W czym mamy problem?"
"American Psycho 2 - typowa amerykanska dziewczyna"
zreszta to w zasadzie komedie
przypomnialam sobie zajawke starego filmu w ktorym agenci scigaja seryjnego morderce - kobiete - ktora podrozujac zabija a nastepnie przejmuje tozsamosci kolejnych ofiar, na pewno film sprzed 97 roku...
Jedyne co pamietam, to jest to ze byla to rodzina, przeprowadzili sie do nowego domu.
Na dole rodzice, na gorze dzieci (brat byl mlodszy od siostry).
W pewnym momencie ktos wszedl do tego domu, (i chyba chcial odzyskac kase ktora prawdopodobnie ten facet ukradl wczesniej?) i ten ''ktos'' zabije tych rodzicow, dzieci...
szukam filmu w kturym kolega pomaga kupli zalicza kobiety w
i chyba w iednej z nich sie zakochuje
taka chyba byla fabula tego filmu
Poszukuje bezskutecznie filmu o wyścigu 2 amerykanskich kapitanow lodzi podwodnych ktorzy jakąs rywalizacje miedzy soba prowadzą. Do namierzenia sie nawzajem czy tez ostrzelania jakimis udawanymi torpedami.Tak sie wygrywalo te wyscigi. Ze szczegolow pamietam ze wygral ten niby dobry bohater ostrzeliwujac "na slepo" bez...
więcej
siemka poszukuje tytulu filmu
opis:
film zaczyna sie ugryzieniem bezdomnbonego zombuie jakiegos kucharza, jedna z obecnych w restauracji klientek jest agentka walczaca z zombie, po chwili przyjezdza ekipa, druzyna zbiera sie w jakiejs hali i jada do akademika? tam czyszcza zombiakow i chyba szukaja kogos, jest jakas...
Witam,
Poszukuje filmu który obejrzałem dawno temu i nie pamiętam tytułu. Film leciał kiedyś na TV PULS / PULS 2 ? Była to komedia o poligonie / wojsku. Pod koniec filmu uczestnicy, żołnierze grali w laserowy paintball. Był wśród nich człowiek który wszystko nagrywał na dyktafon i słuchał po kilka razy....
otuz izz Tato opowiedzial mi ciekawy film i poszukuje go nie znam ani ttoche tyt a chetnie bym obejzala rowniez nie wiem z jakiego roku jest
Kosmita i Czlowiek rozbijaja sie na opcej planecie i lacza sily przeciwko innym kosmita , kosmita wgl jest w ciazy... i gdy umiera czlowiek odwozi jego dzieciaka kosmicznego do...
Stary film nadawany w latach 80 w naszej telewizji japoński o potworach. Fabula z grubsza wygląda tak, ze kosmonauci przywożą jajko znalezione w kosmosie z którego wykluwa sie potwor żywiący sie chyba energia. U nas tytuł byl cos w stylu Gillali czy jakoś tak angielski to chyba Space plane x czy jakoś tak