Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W jednym z odcinków była kobieta o mocy przypominania (umiała wejść w spomnienia) ze swoim mężem. W spomnieniu jechali autem przez góry i nagle na drodze pojawiła się blond włosa dziewczynka w niebieskiej sukience nie miała twarzy. Ta dziewczynka była w jakimś wcześniej,, szpitalu", gdzie jakaś kobieta wstrzyknęła jej...

więcej

Cześć!
Poszukuje ciekawego, niekomercyjnego, delikatnego, ale za razem wartościowego w przekazie filmu :)
Z góry dzięki za pomoc :D

Z tego co pamiętam: dwie koleżanki świętują coś na dachu(alkohol+narkotyki) jedna z nich skacze z dachu. druga koleżanka popada w depresje i zaczyna zażywać narkotyki( chyba była księgowa lub pracowała w banku) na koniec zabija dilera

hej,mam pytanko czy zna ktoś jakieś filmy o przyjaźni damsko-męskiej ? Jest mi to bardzo potrzebne,a nie przychodzi mi nic do głowy więc liczę na pomoc wspaniałych filmwebowiczów.Będę bardzo wdzięczna i z góry dziękuję za waszą pomoc ;) pozdrawiam.

Siema, szukam filmu przygody sary jane 1 sezonu na początek, potem reszty w jakości przynajmniej dvd, bo w internecie są same nagrywane na taśme perforowaną, dziekuje za pomoc

(niezapomniany Lyle Gorch z "Dzika banda") Dramat mąż z żoną zostają napadnięci przez zgraję rzezimieszków;-) oczywiście gwałcą i może nawet zabijają a on potem chce się mścić na oprawcach film raczej z 70-tych

Ogladalem kiedyś taki film nie wiem jak się nazywa było. Wnim takie coś że jeden. Gość robił schron w domu w piwnicy bo miała wybuchnąć kas bomba a tak naprawdę na ich dom spad wojskowy samolot całą rodzina tam kilka lat wychowywali jednego syna i ich syn po paru latach wyszedł na górę gdzie poznał prawdziwy świat

Wiem że dawno temu Tarantino coś tam ściemniał że po latach zrobi kontynuację z młodym pokoleniem czyli np. ta córka czarnej dorośnie i będzie się chciała zemścić na starej Umie i.t.p. czy takie plany są możliwe? Jest szansa na kolejną część? i w ogóle chciał to obsadzać tymi samymi aktorami (z tych którzy przeżyli)

Pamiętam niewiele, mianowicie: Było szczęśliwe małzeństwo , mieszkali w pięknym domu , zamożni, potem się wprowadziła jakaś nastolatka. Zaczęła truć czymś panią domu , która wiecznie leżała w łóżku , zle się czuła. Kobieta miała blond włosy , raczej znana aktorka to była. Ta nastolatka nie wiem ale wydaje mi się że...

Szukam filmu/serialu z lat 90 nadawany był w sobotnim paśmie Diney. Opowiadał o świeżo poślubionym małżeństwie, które zginęło i po śmierci stali się aniołami. Ich zadaniem była pomoc ludziom na ziemi mogli w niektórych scenach być niewidzialni. Opiekował się nimi zwierzchnik mężczyzna w białym garniturze niektóre sceny...

więcej