Ogladam teraz po raz kolejny Pijany mistrz z J Chanem i genialny trening;) W jakim filmie najbardziej podobal sie wam trening adepta sztuk walki. Ja pamietam te z Karate Kid, Pijanego mistrza, Krwawego sportu a jakie jest wasze zdanie?
Poszukuje fajnego serialu cos typu od teen wolfa przez the walking dead, containment, lucifera, gre o tron, sense8, wikingowie, house of cards, faking it, w garniturach, czysta krew, pamietniki wampirów konczac na limitless (nie chce wymiac 100 seriali ktore obejrzałem). Moze byc to nowy serial z mala liczba odcinkow...
więcej
Główna bohaterka chodzi do szkoły, jest blondynką, i ma grubą przyjaciółkę.
W pewnym momencie do szkoły zatrudniony jest nowy nauczyciel, który jest młody i przystojny. Jest On rozwodnikiem, i ma malutką córeczkę. Pracując w tej szkole poznaje inną nauczycielkę, z którą się związuję. Nastolatka chcąc z nim chorobliwie...
Pamiętam,że kiedyś natknęłam się na niego w telewizji,był produkcji australijskiej raczej,ale nie mogę go nigdzie znaleźć w sieci.
Odcinek opowiadał o rodzinie mieszkającej w małym miasteczku albo na wsi, mąż zdradzał żonę i ona się w końcu o tym dowiedziała, pracowali ze zwierzętami.Była taka scena że ta kobieta z...
Witam. Poszukuję filmu, który obejrzałem jakiś czas temu, ale kompletnie zapomniałem tytułu. Fabuła wygląda mniej więcej tak (z tego co zapamiętałem).
Film opowiada o oddziałach specjalnych (mozliwe ze navy seals, delta force), jedna z pierwszych scen to odbicie agentki, która jest torturowana (egzotyczny kontynent,...
Witam.Szukam pewnego filmu w którym grupa nastolatków kręciła jakiś film . W końcu ktoś napisał do nich poprzez youtube bodajże i zaproponował jakieś fajne miejsce do kręcenia tego filmu. Okazało się że to tak jakby jakiś demon ich wezwał i chce pozabijać.
Pamiętam jeszcze że używali oni planszy ouija w piwnicy tego...
Witam, jak w temacie - szukam filmu o adopcji, a właściwie o bogatym malzenstwie, w którym kobieta jest chora psychicznie. Para adoptuje dwójkę dzieci. Chłopca i jego starszą siostrę. Jak sie okazuje nie jest to ich pierwsza adopcja, a chłopcy zazwyczaj giną bądź są więzieni pod pretekstem ochrony(maja zakaz...
Cześć! Kiedyś oglądałam film, w którym facet zmienia się w kobietę (atrakcyjną blondynkę). Zostaje zatrudniony przez swoją żonę (byłą lub w trakcie rozwodu), zaprzyjaźnia się z nią, jako kobieta. Żona ma nowego faceta, który zaczyna się przystawiać do męża pod postacią blondynki. Czy ktoś może kojarzy jaki to tytuł?...
więcej