Słuchajcie, film opowiada o dwóch braciach. Jeden się hajta i teściowa zaczyna uprzykrzać synowej. Pamiętam scenę jak wdeptuję umyślnie w synowej układaną od miesięcy prace na podłodze i niby niechcący wszystko niszczy. Synowa próbuje mężowi wyjaśnić, że Jego matka ją prześladuje i robi wszystko celowo. Syn nie chce...
więcejWitam jak w tytule szukam dobrego kina raczej z nowszych filmów którym dalibyscie solidna 7 a o których jakoś za bardzo nie widu nie słychu,oprócz s—f.
szukam filmu o treści lekko erotycznej i komediowej, jest to chyba film francuski lub włoski wyprodukowany na pewno przed 2009 r. Z filmu pamiętam tyle, że do wujka przyjeżdża chyba jego siostrzenica na wakacje, pamiętam jeszcze jak żona przyłapała męża na masturbacji i jak ich syn opowiadał jakieś głupoty w szkole. A...
więcejWitam , nurtuje mnie niezwykle , w jakim to filmie , król lub królowa jezeli dobrze pamietam , w nagrode za coś tam , pewnej osobie powiedział ze juz nigdy nie musi się przed nim kłaniać , czy klękać
hej, szukam takiego filmu, który powstał na pewno przed rokiem 2005 i pochodził z Azji. był on o jakimś samuraju (ale nie jestem pewna) i wiem, że ten samuraj był w wielu różnych domach, a może i tym samym, i każdy miał swój kolor - np w jednym było wszystko żółte, w innym czerwone, a w innym niebieskie. męczy mnie to...
więcej
Witam
Od kilku lat chodzi mi po głowie film który widzialam jako dziecko - lata 80/90
Pamiętam tylko końcówkę. Facet jest w jaskini zawalonej kamieniami. Ma jakiś środek który może go przenieść w czasie- aktualnie jest w przeszłośći a chce wrócić do swoich czasów. Odmierza krople...1,2,3,4 i nagle osuwają się...
Witam, szukam filmu, w którym mężczyzna komponował melodie, inspirując się ptakami, które siadając na liniach wysokiego napięcia (tworzyły one pięciolinię). Niestety nic więcej nie wiem.
Był kiedyś film. ja to mogłem oglądać w tvp1 w 88 roku. to na pewno było popularne. jechał chlopiec samochodem. uciekał przed policją. nie pamiętam za bardzo. na pewno na koniec filmu wjechał w buldożery, które blokowały drogę i tak zginął. w filmie była jakaś naga dziewczyna. wiele nie pamietam.