Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

To była raczej komedia, leciała kilka lat temu w telewizji.Była o chłopcu, który w nagrodę za coś dostał od jakiegoś bogatego faceta czek, ale ten nie wiedział jaka będzie dla niego dobra kwota, więc tylko się podpisał na tym czeku i kazał mu aby sam wpisał kwotę, następnie dzieciak ten tak zrobił, wpisał chyba 1000 i...

więcej

dramat obyczajowy, jest rodzina ojciec, matka, córka, syn (być może mają również jakiegoś adoptowanego) chyba zmienili miejsce zamieszkania, no i zaczynają się typowe nastolatkowe problemy plus córka poznaje jakąś szaloną (może starszą) koleżankę w której się chyba zadłużyła i w ogóle z tego się jakieś rodzinne...

Hej, oglądałam kiedyś film o dziewczynie która jedzie na ślub do rodzinnego miasta i spotyka w drodze przyjaciela swojego brata, później muszą udawać pare bo jego ojciec jest cięzko chory, w końcu zakochują się w sobie i biorą ślub.
Jaki to moży być film?

Cześć

Jakiś czas temu (1-2 mies) na Polsacie leciał wieczorem film. Film miał nazwę jednosłowną. Miał charakter bijatyk. Pewien chłopak był no nwm, prześladowany przez takiego blondyna, krótkościętego w sql. Ten gość miał kasę, dziewczynę (blondynkę), ojca. Była impreza, ojciec powiedział mu, że ma się bić z tym...

Hej, oglądałam kiedyś film o dziewczynie która jedzie na ślub do rodzinnego miasta i spotyka w drodze przyjaciela swojego brata, później muszą udawać pare bo jego ojciec jest cięzko chory, w końcu zakochują się w sobie i biorą ślub.
Jaki to moży być film?

Szukam film w , którym pasją pewnej mamy była fotografia ,więc ciągle robiła swojej córeczce zdjęcia. Pewnego dnia ta dziewczynka została porwana na karuzeli. Film nazywał się chyba (Ja tak słyszałam) Uwolnić Hallej. Na koniec ta dziewczyna została odnaleziona w wieku 19 lat.

Ostatnio na FB widziałam zwiastun o chłopcu i gadającym drzewie jednak nie zapamiętałam tytułu. Jeśli ktoś kojarzy tytuł to proszę o podanie. I nie chodzi o polski film ,, Magiczne drzewo''. Z góry dziękuję za pomoc :D

chodzilo o dzieci jeszcze nienarodzone, w niebie, ktore sa wyznaczane po kolei do
urodzenia sie - trafiaja do roznych rodzin... nic wiecej niestety nie pamietam. bardzo prosze
o pomoc, pozdrawiam

Witam, szukam filmu w którym karzeł chyba afroamerykanin był dyrektorem szkoły, oraz podrywał nauczycielki i z nimi się zabawiał. Jedna nauczycielka uczyła chyba sztuki/ plastyki i rozebrała się przed uczniami którzy mieli ją malować. Była to komedia z serii tych głupich chyba amerykanska, widziałem to kilka lat temu w...

więcej

O co kaman z tą stronka