Pamiętam tylko że auto jeździło po autostradach czy po zwykłych drogach tak szybko, że ciągle znikało. W pamięci została mi jedna scena, kierowca tira jadąc pod górkę dawał sygnał kobiecie że może go wyprzedzić, chociaż widział że z naprzeciwka jedzie tir. Kobieta wyprzedzając zderzyła się czołowo z tirem i zmarła....
Witam. Kiedyś oglądałem film z motywem porwania. Pamiętam troche szczegółów, ale to nie pomogło go znaleźć
1. Młoda dziewczyna nastolatka jest szkolona na samobójczynie akcja filmu ma miejsce na terenach Iraku Iranu bądź coś takiego. Film chyba nie był anglojęzyczny. Film obejrzałam jakieś naście lat do tyłu jak sobrze pamiętam było to pasmo kocham kino..
2. Chłopak miał mase małych kucyków na głowie z kolorowymi gumkami....
Cześć!
Poszukuje niekomercyjnego filmu, delikatnego, ale wartościowego w swoim przekazie... :)
Ktoś coś? Jakieś propozycje? :)
Z góry dzięki za pomoc :D
chyba holenderski albo polski o dwóch kobietach w łaźni czy saunie, jedna podgląda drugą i takie tam... teraz chyba z ostatnich 3 lat
Bohaterem był młody mężczyzna który z amnezją obudził się w szpitalu. W filmie tym, bohater po każdym zaśnięciu budził się w innym miejscu w tym szpitalu, tak jakby jako inny pacjent, czy w innej, alternatywnej rzeczywistości. Na początku filmu była tam taka scena którą dobrze zapamiętałem:
Bohater leżał w sali, gdzie...
Szukam filmu, główną postacią była bardzo specyficzna dziewczyna bez zahamowań, nie potrafiła utrzymać się w związku, chłopak był zazdrosny. Akcja działa się we Francji.
Była też postać drugiej, nieśmiałej, czarnowłosej dziewczyny. Była scena na statku, była też taka, gdzie te kobiety odbyły razem stosunek w łazience-...