Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chyba brytyjski. Bardzo mocny i smutny, opowiada o facecie, który tak znęca się nad ciężarną żoną , że roni bardzo zaawansowaną ciążę.Jakies pomysły??

Poszukuję filmu (albo nawet serialu) jaki widziałem mniej więcej albo przed Świętami Bożego Narodzenia w grudniu 2005, grudniu 2006 albo nawet gdzieś koło 2007 maksymalnie 2008.

Pamiętam scenę, która wyglądała mniej więcej tak: Dość przypakowany koleś rąbał drewno a w drzwiach albo w oknie ich chaty stała dość...

Szukam filmu o Amerykance, która wyjeżdża do Chin aby uczyć.

Witam, szukam filmu, z którego pamiętam tylko plot twist. Żona szalonego naukowca pisała na komputerze ostrzeżenie przed mężem do samej siebie, a żeby on tego nie odkrył, plik chciała nazwać właśnie "przepis na szarlotkę". Okazało się, że miała już mnóstwo takich plików, tylko tego nie pamiętała...
Może komuś coś...

Witam,

szukam filmu S-F, prawdopodobnie z lat 80. Opowiadał on o mężczyźnie , który za żonę miał kobietę androida, która uległa awarii. Chcąc ją naprawić lub znaleźć nowy egzemplarz (nie pamiętam dokładnie) musiał się udać się w jakiś niebezpieczny rejon planety. Aby wrócić cały i zdrowy skorzystał z usług kobiety...

więcej

drugi dzień nie mogę ocenić żadnego filmu - komunikat:
"Oops! Wystąpił błąd. Przeładuj stronę i spróbuj ponownie."
coś? ktoś?

Dobry wieczór, czy zna ktoś dokumenty z lat 2000-nych lub do 2014 roku produkcji amerykańskiej, które dotyczą o otyłości osób dorosłych i nastolatków, oraz o próchnicy?
Kiedyś pamiętam był dokument jak stomatolodzy badali stan zębów ludzi w Kentucky i pokazywali ich nawyki żywieniowe oraz problemy z próchnicą w USA,...

więcej

szukam filmu o dwóch kobietach na wakacjach ktoręjada rowerami i jednż z nich porywają a druga stara sie ją odnaleść prosze o pomoc film starszy jest

Szukam tytułu filmu. Dziecko (chyba dziewczynka) mówi na wycieczce szkolnej matce (agentce chyba FBI) jednego z kolegów klasy, że jej rodzice lub matka są szpiegami.

Od lat próbuję zidentyfikować pewien horror emitowany w TVP w kinie nocnym gdzieś około 1985-87 roku.Gdy oglądałem go jako kilkulatek cholernie mnie on przeraził,stad też być może pamiętam dość sporo szczegółów,poza tytułem.Oto co następuje:
W willi mieszka starsze małżeństwo.Posiadają kota,który jest pupilem...