Szukam horroru gdzie Matka ktora ma chorego syna potrzebuje dużej sumy na jego hospitalizację. Bierze udział chyba w kolacji gdzie do wygrania jest spora suma. Dostają różne porypane zadania i za nie dostają kase
Pamiętam tylko ze film kończy się tak gdzie Matka wygrywa wraca do domu a jej syn popełnił już...
Film miałam kiedyś nagrany na kasecie i stąd ten sentyment. Film z akcentem świątecznym . Główny bohater to nastolatek, który nie lubi świąt i nie nieprzyjemny dla bliskich. Święta się zatrzymują w momencie, gdy wstaje schodzi po schodach i widzi siostrę, która otwiera prezent. Powtarzają się do momentu, aż polubi tą...
więcejAngielski..dziewczyna wynajmuje dom,,,dostaje termin uporzadkowania ogroduu,,,przez wlasciciela,,,pozdr.A
Pamiętam, że była to jakaś komedia romantyczna w której chłopak wymazał całą łazienkę czekoladą a inni myśleli no wiecie czym...
pamiętamy tylko,że były w bloku dzieci które dokuczały zwierzeciu,pomalowały zieloną farbą,ich sąsiadką była dziewczyna ok 16 lat która zabrała im farbe i je za kare pomalowała,póżniej matka dzieci przyszła z awanturą
Od czasu do czasu lubię sprawdzać filmy i seriale które mają poniżej 100 ocen lub mają ocenę mniejszą niż 4/10, dlatego jestem ciekaw też waszych odkryć jeżeli przeszukujecie na Filmwebie różne filmy
Z moich przykładów mogę wymienić takie polskie filmy jak 3:33 (2008), Droga do upadku, czyli w nawiasach życia (1919)...
Szukam tego filmu (https://www.filmweb.pl/film/Ja%2C+Kuba-1964-104118). Wie ktoś, czy można go obejrzeć gdzieś najlepiej po polsku, ewentualnie po angielsku?
Hej wszystkim. Potrzebuję pomocy w znalezieniu filmu dla siostry.
Horror i (prawdopodobnie) sci-fi. Historia o rodzinie, która przeprowadziła się do nowego miasteczka. Mieszkańcy są dziwni (coś jej się kojarzy, że mogą to być kosmici), jakby pozbawienie uczuć. Rodzice chyba zostali przez nich zmienieni lub...