Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć! Szukam filmu kategorii B, w którym główna bohaterka słyszała myśli innych osób - dowiedziała się o tym na balu inauguracyjnym. Została zamknięta w szpitalu psychiatrycznym i dzięki temu, że czytała książki lub uprawiała sport, myśli innych wyciszały się. Po jakimś czasie została zatrudniona przez FBI żeby...

Nie bardzo pamiętam ale wiem że było że duszek bierze kogoś z ludzi do swojej szkoły gdzie są duchy a ludzi tam nie mogło być

Nie wiele pamiętam, ale myślę, że jest to film z jakichś ostatnich 10 lat. Akcja dzieje się w czasie Świąt Bożego Narodzenia chyba gdzieś w USA albo w UK. W filmie było o dziewczynie która śpiewa na ulicy. Wpleciony jest też wątek miłosny, zakochuje w jakimś mężczyźnie ze wzajemnością. Wynajmują mieszkanie itp. i...

Ktoś trafił do domu gdzie w piwnicy mieszkał duszek który straszył

Szukam 2 filmów (albo jednego), gdzie para ląduje na bezludnej wyspie i musi sobie radzić. Pamiętam dwie sceny tylko nie bardzo wiem czy to były dwa rożne filmy czy jeden i ten sam.

1 scena.
Kobieta choruje, ma gorączkę, jest nieprzytomna, mężczyzna się nią opiekuje.

2 scena
Para stara się przeżyć na...

Witam, od miesięcy szukam tytułów i nie mogę znaleźć. FIlmy ciągle chodzą mi po głowie:

1. Film produkcji Polskiej, czarno biały. Mężczyzna kradnie samochód (chyba duży Fiat z korporacji taksówkowej, być może jest to jego miejsce pracy) i jedzie do swojej ukochanej, po drodze podwozi kobiętę z zakupami, a następnie...

więcej

Poszukuję filmu z którego pamiętam tylko jedną scenę:

Żołnierz (nie pamiętam narodowości) tak jakby przesłuchuje na dworze mężczyznę i w tym czasie zakłada gumowe jednorazowe rękawiczki. Po chwili dość brutalnie bije tego mężczyznę w twarz po czym zdjemuje rękawiczki.

Oglądałem ten film dawno, minimum 5 lat temu...

więcej

Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem dość starego tv i sprzętu na którym idzie odtwarzać filmy w słabej jakości vhs.

Zastanawia mnie czy znajdę gdzieś na yt coś na wzór nagrań śmierci z filmu "Sinister", albo np. kasety z filmu "ring" Bez jump scarów, w slabej jakości, mile widziany efekt pruszenia. Generalnie im...

więcej

Widziany daaaawno temu. Zapadła mi w pamięć jedna scena, kobieta wchodzi do łazienki lub sypialni, gdzie jest jej siostra wyglądająca jak zombie, i padają słowa tej pierwszej mniej więcej ,,chcieliśmy, żeby umarła, ale nie żeby przestała się męczyć, ale żebyśmy my przestali się męczyć". Kojarzy ktoś?

Szukam filmów w których chłopacy lub mężczyźni zostali zgwałceni albo molestowani (nie sifi ani komedie)