Widziałam zwiastun filmu lub serialu. Akcja dzieje się chyba na stacji kosmicznej. Jednemu z bohaterów wciągnęło rękę jakby w ścianę. Kiedy udało mu się uwolnić, okazało się, że nie ma ręki. Rana nie krwawiła. Następne jego rękę znaleźli pełzającą po korytarzu. Złapali ją, zamknęli w klatce, ręka wykonywała ruchy jakby...
więcejSzukam filmu, Sci-Fi, kiedyś oglądałem na VHS za małolata i ciągle mam w głowie scenę -> bar, na środku dwa fotele i stolik a nad stolikiem kila plazmowa (?). Zabawa polegała na tym, że dwoje przypiętych do fotela osób próbowało małym joystickiem przepchać kule na przeciwnika. Wygrany zostawał przy życiu.
Szukam dwóch filmów niemieckich które były na RTL 7. Pierwszy opowiadał o nauczycielu wf u który wziął ślub i podczas pozowania do zdjęcia spadł z murku uszkadzając kręgosłup. Był sparaliżowany i żona musiała przejąć opiekę nad nim. Drugi był o kobiecie matce dwóch córek która była bita przez męża. Pod koniec filmu...
więcejszukam filmu gdzie jest jakis smieszny romans filmowy gdzie kujon zakochuje sie w slawnej dziewcynie potem ona cos w nim zauwaza jest scena ze chcieli seks uprawiac ale rodzice dziewczyny wrocili na chate i ten ojciec sie spytal czy on chce sie ruchac z jego corka to on wyplul wtedy wode ze zdziwienia potem byla scena...
więcej
Kobieta (chyba amerykanka) poznaje na jakiejś konferencji naukowej mężczyznę z Europy i nawiązuje z nim romans, po jakimś czasie przyjeżdża do niego do jego kraju jednak on zdaje się jej nie pamiętać. Jeszcze coś mi się kojarzy że ona chyba była z zawodu chirurgiem.
Pamiętam ten film tylko z opisu, ale chciałabym go...
dopiero dziś dowiedziałem się że umarł tak dawno. a to wybitny aktor dubbingowy! Shere Khan, Flintston i wiele innych
Chodzi o film świąteczny. Dzieje się to w Boże Narodzenie, do rodziny przychodzi wiadomość, że ich syn zginął. Od tamtej pory obchodzą bardzo skromnie święta, lecz parę lat później ojciec rodziny jedzie po choinkę, tam spotyka wędrującego żołnierza (jego śp syn też był żołnierzem i zginął na wojnie), zabiera go na...
W moim mieście jestem już bardzo zmęczony tutejszym Cinema City i jego kiepskimi, ciemnymi projektorami. Przy seansach 2D jest już dość ciemny obraz, a 3D z dodatkiem przyciemniających okularów to już kompletna katastrofa. Zamierzam się wybrać w przyszłym miesiącu na Avatara 2 który zwyczajnie wypada obejrzeć w 3D i w...
więcejJakie filmy które są dostępne obecnie uważacie za murowanych kandydatów do następnej nagrody Złotych Malin ? Bo bardzo chciałbym poznać Waszą opinię o najnowszych absolutnie beznadziejnych filmach. No więc które nowości są w Waszym malinowym rankingu ?