Kojarzę tylko tyle, że chłopak zaczął podrywać córkę gościa, który nie chciał żeby Jego córka się z Nim spotykała. Chłopak zaczął szantażować tego gościa. Na podwórku zostawił odcięta głowę Jego psa.
Cześć. Film, o którym mowa w temacie rozgrywał się w szkole, coś straszyło, pamiętam postać dziwaka, który lubił malować w piecu i został przypadkiem spalony przez sprzątacza. Oprócz tego jakaś romantyczna historia i całus na końcu. Film zrobił na mnie dość duże wrażenie i mocno zszokował w dzieciństwie, pamiętam, że...
więcej
Nie pamiętam czy to był film czy odcinek jakiegos serialu sf pamiętam mniej więcej fabułę.
Pamiętam, że lecieli samolotem na początku. I coś się stało ale nie wiem co. Może wlecieli w zorzę, może ten samolot zniknął i pojawił się kilka lat później. W każdym razie chyba nie było go na radarach i w końcu wylądował. Gdy...
Kiedyś oglądałem mistrzostwa świata które trwały w czasie 2 wojny światowej.Pod koniec była burza mocna.Grali tam również Polacy.Czy gdzieś w necie to obejrzę?
Witam poszukuję filmu a dokładnie horroru
Akcja odbywała sie miasteczku do ktorego wyruszyła
Grupa znajomych po jakimś czasie z dnia na dzien kazdy ze znajomych znikał bez uprzedzenia byli oni porywani i przetrzymywanie w jakichs lochach gdzie
Bogaci ludzie mogli się nad nimi pastwić i wyrzywać.
Mniej wiecej tyle...
Czy ktoś kojarzy taką scenę. Jest noc i ktoś przygląda się jak na brzegu morza ( jakby w stoczni) przerwacają się na siebie ogromne statki. Jest noc, a statki przewracają się jak domino, dając taki specyficzny dzwięk...
Dzień dobry, przeszukałem już google, i stronę what is my movie, ale nadal nie mogę znaleźć filmu którego poszukuję. Oglądałem go dawno temu, dlatego pamiętam mało szczegółów, ale z tego co mi utkwiło w głowie to w filmie, oddział żołnierzy maszerował przez pustynię ( nie mam 100 % pewności) żeby wspomóc w obronie...
Cześć. Zwracałam się z prośba o tytuł filmu. Jest to polski film gdzie gra Zakościelny. On gra i śpiewa swoje piosenki. Pijany jedzie taksówka z pewna dziewczyna która wiezie go na ślub swojej byłej dziewczyny. Po powrocie zostają przyjaciółmi. Jeżdżą razem motorem itp. Ta dziewczyna straciła matkę i dowiaduje się ze...
więcej