Czy istnieje jakaś strona zawierająca zagraniczne filmy wyświetlone w polskich kinach do września 1939, bez konieczności przeglądania prasy?
1) Pierwszy przykład:
co jakiś czas (w tym aktualnie teraz) pojawia mi się następujący błąd kiedy chcę ocenić jakiś film: "Wystąpił błąd. Przeładuj stronę i spróbuj ponownie."
Przeładowywanie nic nie daje. Błąd nadal wyskakuje. Wyczyszczenia danych przeglądania i plików cookies też nic nie daje. Nic nie pomaga. Nie...
Akcja dzieje się w Kolumbii. Małżeństwo (mąż fotograf) jadą wraz z córką, jej chłopakiem oraz kolumbijską dziennikarką do Bogoty po paszport córki fotografa. Po drodze z powodu silnej ulewy i osuwisk ziemi muszą zatrzymać się w starym hotelu na wzgórzu. Jego mieszkańcem jest stary mężczyzna. Okazuje się, że w piwnicy...
więcejMłody chłopak znajduje w wesołym miasteczku jakiś automat do gier i budzi się jako dorosły facet. Kojarzy może ktoś ten motyw? :)
Hej. Szukam cały dzień i nie mogę znaleźć filmu. Może wy mi pomożecie. Pamiętam jedną scenę. Możliwe że był to pazura, albo gość podobny do pazury. Podjeżdża fajnym mercedesem i spotyka swojego pracownika jakiegoś młodego nastolatka co robi jako cieć na parkingu prywatnym jak pamiętam i tam mu opowiada co on je...
Cześć, pamiętam niewiele, ale może Ktoś pomoże? Szukam filmu w którym pewna dziewczyna popełnia samobójstwo bo jest wyśmiewana w internecie przez kolegów i koleżanki/albo zobaczyła jakiś film o sobie/albo znęcają się nad nią w szkole. Od tego czasu giną jej znajomi. Mordercą okazuje się ojciec dziewczyny strażak lub...
więcej
Witam,
Pamiętam tylko tyle:
1. Chłopak w złości wbija nóż w zdjęcie grupowe jego znajomych. Osoby ze zdjęcia zaczynają ginąć. Np jedna osoba ginie od bełtu z leżącej, naciągniętej kuszy, gdy pęka jakaś linka zabezpieczająca mechanizm. Gdy chłopak zauważa zbieżność zdjęcia ze zgonami, próbuje zniszczyć zdjęcie....
Kobieta, która zabiła opiekunkę, pilnowała trójkę dzieci i planowała je zabić, bodajże wraz ze wspólnikiem). On zginął, najstarszy z dzieciaków ubrał się w kostium kosmonauty i ją przejechał samochodem. Po drodze, wracając, rodzice mieli stłuczkę czy coś i okazało się, że w bagażniku tego drugiego samochodu znajdowało...
więcejCzy koreańskie aktorki są obecnie najpiękniejszymi pośród aktorek ? Jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii ?
Cześć,
Poszukuję filmu sci-fi w której była scena jakiegoś cyborga, człowiek maszyny osadzonego na pojeździe chyba z terenowymi kołami, coś jak pegaz - od pasa w górze człowiek, poniżej pojazd. Mam 38 lat a ten fragment widziałem jako małe dziecko, zanim matka zareagowała że to film nie dla dzieci, moglem mieć 5-7...