Cześć! Kiedyś oglądałem kryminał którego tytuł totalnie mi wyleciał. Niemcy, Norwegia lub inny kraj skandynawski. Cechy charakterystyczne: zabito trójkę osób w tym bodajże dwie dziewczyny, które spadły z samochodem do rzeki. Przynajmniej oficjalnie. Nieoficjalnei dziewczyny zostały zgwałcone po festynie, przez...
Gość zgwałcił i zamordował dziewczynę z bardzo zamożnej rodziny i ten ojciec znalazł tego faceta uprowadził do willi. Robił mu operacje w których implanty wkładał mu wykastrował go i zrobił na podobieństwo swojej córki kazał mu chodzić w jej rzeczach i zlasował mu mozg na tyle ze ten typek uważał, ze jest jego córka a...
więcej
Szukam horroru z dawnych lat, oglądałem go gdzieś w pierwszej połowie lat 90.
Pamiętam, że akcja była umiejscowiona w Egipcie. Była tam scena, że główny bohater przed kimś uciekał po dachach.
No i jeszcze chyba pojawiła się jakaś mumia (ale nie jestem pewien).
Za to na 100% była tam scena ze skarabeuszem,...
Szukam filmu. Było o chłopcu którego tata był kimś ważnym i miał jeszcze młodsza siostra
Pewnej nocy jacys ludzie zabili jego rodzinę a on zdążył się schować, potem szkolił się u kogoś żeby pokonać zabójców swej rodziny.
Nie pamiętam za dużo. Wiem tylko że film był o małej dziewczynce która nie miała zmysłów (nie widziała, nie słyszała, nie czuła).
Szukam horroru w którym było, że zmarł chłopczyk i po jakimś czasie jego mama znajduje wrota, z których może go uwolnić...... bardzo chciałabym go znaleźć. A jeżeli nie da rady to jakieś podobne :D z góry dziękuje
Szukam filmu w którym dziewczyna miszkala w jakimś wieżowcu czy coś i najpierw jej koleżanka tańczyła wieczorami w oknie dla jakiegoś sąsiada a później ona sama i w sumie nic więcej nie pamiętam :D
szukam starego filmu w którym dziewczyna z lustra namawia zonę żeby zabiła męża, bo ten ją rzekomo zdradza. Okazuje się, że wiele lat wczesniej dziewczyna z lustra zabiła swego kochanka. Sama też umiera ale przed śmiercią rodzi córke. Odtąd w każdym pokoleniu powtarza się ta sama historia ze zdradą, śmiercią i córką...
więcej