Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam oglądałem kiedyś taki film działo to się chyba na jakimś odludziu i chodziło w nim o to że małżeństwo sobie mieszkało na tym odludziu i po jakimś czasie przychodzi pewien człowiek chyba gangster i przejmuje ich posiadlosc a ich samych wyrzuca po tym zdarzeniu ci wyrzuceni chcieli przejąć z powrotem swoją...

:D

szukam filmu o taksowkarzu ktory porywa kobiety zabija je to jest gdzies na odludziu tylko dziecko zostawia przy zyciu dziecko dorasta i ucieka

Od pewnego czasu nie daje mi to spokoju, i poszukuje filmu w ktorym ten utwór był użyty. Z tego co pamiętam był to dość nowy film i chyba była to końcowa scena, choc nie jestem tego pewien

Witam, szukam pewnego filmu jedynie, co pamiętam to akcja filmu działa sie w jakimś barze dwóch albo trzech gości wzięło ludzi w tym barze jako zakładników a jeden z tych gości miał broń obrzyna (shotguna) i chyba wcześniej przed wzięciem zakładników jeden z nich pił wódke z jakimś szeryfem. Tylko to pamiętam, może...

potrzebuje tytułów filmów na temat "kibiców, kiboli"
mogą być filmy fabularne jak i dokumentalne.
np. Hooligans, Kibol (2011)
z góry dzięki wielkie

Poszukuję filmów z wątkiem kazirodczym...
Z góry dziękuje za pomoc.

Szukam horroru w którym główny bohater potrafił podróżować po świecie duchów. Miał specjalną latarnie która oświetlała mu ten świat. Na końcu opętała go kobieta. Była kontynuacja tego filmu gdzie ten bohater był opętany przez te kobietę i robił rożne dziwne rzeczy. Wtedy ktoś z jego rodziny co tez miał taki dar wszedł...

więcej

Poszukuję kilku filmów, które kiedyś oglądałem a nie pamiętam ani tytułów ani żadnego aktora nie mogę sobie przypomnieć.
1. pierwszy z nich opowiadał o kobiecie która pracowała/przychodziła do szpitala który miał działające 1 piętro i parter na drugim piętrze była kobieta opętana martwa itp. która zabiła jakieś tam...

więcej

Najlepiej takie, ktore poruszają emocje, zapadają w pamięć i z ktorych można wynieść coś wartościowego.