Witam, szukam tytułu filmu który oglądałem już jakiś czas temu, a po przez awarię prądu nie dałem rady oglądnąć go całego. Film miał wątek filmu z końca XIX w lub początek XX w. Film opowiadał o historii kobiety która pochodziła z rodziny arystokrackiej prawdopodobnie miała wkrótce wyjść za mąż, mieszkała wraz ze swoją...
więcej
Witam
Kiedyś oglądałam jakiś film, był to horror/thriller.
Kobieta i mężczyzna mieli wypadek samochodowy w nocy, na jakiejś drodze i nie mogli opuścić miejsca zdarzenia. Czasami chodzili tam jacyś ludzie ubrani na czarno, wszystko było w lesie. Raz po raz przejeżdżał tajemniczy radiowóz, ale ten policjant był...
Witam.
Szukam filmu akcji który oglądałem bardzo dawno parę lat wstecz. Film był o jakimś mężczyźnie który był szkolny przez jakiś wywiad, do tego żeby podstawic go za jakiegoś przestępce. Gdzieś w świecie bo był do niego bardzo podobny musiał tylko wyuczyc swój charakter jedna z scen była jak chodził z swoim...
Jestem ciekawa, czy gdzieś w Warszawie przyjmują nieletnich do pracy w kinie. Mam na myśli bardziej pomoc (np. bileterka, pomoc techniczna, sprzątanie sal, obsługiwanie kas, barku). Z góry dzięki za pomoc!
Film obejrzany wiele lat temu w tvp1 - chyba azjatycki, a przynajmniej w tamtej czesci świata się rozgrywający, bardzo dobrze pamietam tylko jedna scene: doszło do wojny/ walki w gęstej dżungli, prawdziwa masakra, dużo krwi, jedna ze stron (albo obie) ruszała do walki na słoniach, które ginęły jak ludzie ... Naprawdę...
więcej
Witam, szukam filmu w którym akcja polegała na tym że dziewczyna zerwała z chłopakiem i strasznie mu zależało na tym żeby ją odzyskać. Jakaś dziewczyna uczyła go seksu oralnego na owocach, była jakaś akcja z masażami z tego co pamiętam. Na końcu miał wrócić do swojej byłej ale wybrał tamtą u której brał lekcje.
Ktoś...