Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów które są połączeniem Horroru z Komedią (Np. Gremlins,
Critters)

Był kiedyś film o grubym chłopaku nad którym znęcała się jakaś dziewczyna razem z kolegami. ten chłopak znalazł psa przy drodze po czym go adoptował ci co się nad nim znęcali kazali mu za siebie pracować roznosząc gazety chłopak nie wytrzymał i popełnił samobójstwo skacząc do rzeki ap o jego śmierci okazało się ze...

1)Film opowiada o kobiecie, która jest treserem psów i szkoli akurat psa pewnego strażaka.Ona jest zaręczona z jakimś prawnikiem.A ten strażak z jakąś dziewczyną.Też w tym filmie był jakiś chłopiec, którego zdaniem ich narzeczeni nie pasowali do nich, chciał połączyć ich w parę.
2) Opowiada o rodzinie która ma...

https://www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0c o właśnie ta scena

Szukam pseudochistorycznego włoskiego filmu (W telewizji publicznej zwało to się bodaj: Czarni wojownicy) gdzie występował między innymi lud który nazywano Kirgizami. Oczywiście z prawdziwymi Kirgizami nie mieli nic a nic wspólnego. Szukałem bazy z włoskimi filmami i za nic nie mogę tego znaleść.

Do usunięcia, zły dział:=)

Cześć :) szukam filmu w którym czarnoskóry mężczyzna potrzebuje pieniędzy dla swojej chorej córki i próbuje je zdobyć w niekoniecznie legalny sposób. Nie jest to na pewno John Q, nie o ten film mi chodzi. Niestety nie widziałam tego filmu w całości, pamiętam tylko że była tam scena kiedy ucikał on pociągiem. Za pomoc...

więcej

Jakie znacie warte polecenia filmy z gatunku exploitation lub jego podgatunku - kina kanibalistycznego? Nie chodzi mi głównie o dość znane produkcje typu Cannibal Holocaust, Cannibal Terror, Cannibal Ferrox, Green Inferno, Bone Tomahawk...

Temat ten ma być uzupełnieniem dla tematu o kinie klasy Z. Będę tu zamieszczał tylko i wyłącznie wpisy informacyjne, więc każda zainteresowana osoba może dodać go do tematów obserwowanych i otrzymywać powiadomienia o zbliżających się emisjach naszych ulubionych dzieł. Stacje jakie obejmuję to: Tv Puls, Tv4, Tv6, Tele5...

więcej

Wspomnienia związane z tym filmem są dość mgliste: Było dwóch gości, chyba grali w kosza, znaleźli jakieś urządzenie i mogli podróżować między wymiarami albo w czasie, namieszali. Na koniec jak wszystko ma wrócić do normy to zdezintegrowali starszego murzyna. Film wydaje mi się kręcony po 2000.