Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

++Rose Bank=Kuwait,+27788523569 San Marino-I want to-join-the society-of illuminati UK,SANDTON HOW TO JOIN ILLUMINATI SOCIETY IN SOUTH SUDAN ,,QATAR, CANADA AND COUNTRY WIDE?''FOR MONEY,POWER, WEALTH AND FAME 100%, in Tembisa Thohoyandou Umlazi
Uplazi Vereeniging, Germiston, Boksburg, Durbun, United Kingdom Welcome...

więcej

johngava88@gma+27670236199 Penis-Enlargement-Cream With No Side Effect in South Africa,Sandton WORKING 100% ,Johannesburg Lenasia Midrand Randburg Germiston Benoni Boksburg, rakpan Daveyton, Duduza, edenvale, germiston Impumelelo Isando Katlehong Kempton Park KwaThema Nigel Reiger Park Springs Tembisa Thokoza
Irene...

więcej

+=Roodepoort=Rustenburg@+27715451704"JOIN 666ILLUMINATI SOCIETY ONLY FOR THE INTERESTED ONES GET RICH INSTANTLY NOT LESS THAN TWO DAYS FOR MONEY RITUAL IN.SOUTH AFRICA TO JOIN ILLUMINATI OCCULT FOR MONEY RITUAL IN.SOUTH AFRICA #IF YOU WANT TO JOIN ILLUMINATI SOCIETY IN United Kingdom AND UK!FOR MONEY,FAME,WEALTH AND...

więcej

Cześć! Szukam filmu kategorii B, w którym główna bohaterka słyszała myśli innych osób - dowiedziała się o tym na balu inauguracyjnym. Została zamknięta w szpitalu psychiatrycznym i dzięki temu, że czytała książki lub uprawiała sport, myśli innych wyciszały się. Po jakimś czasie została zatrudniona przez FBI żeby...

Nie bardzo pamiętam ale wiem że było że duszek bierze kogoś z ludzi do swojej szkoły gdzie są duchy a ludzi tam nie mogło być

Nie wiele pamiętam, ale myślę, że jest to film z jakichś ostatnich 10 lat. Akcja dzieje się w czasie Świąt Bożego Narodzenia chyba gdzieś w USA albo w UK. W filmie było o dziewczynie która śpiewa na ulicy. Wpleciony jest też wątek miłosny, zakochuje w jakimś mężczyźnie ze wzajemnością. Wynajmują mieszkanie itp. i...

Ktoś trafił do domu gdzie w piwnicy mieszkał duszek który straszył

Szukam 2 filmów (albo jednego), gdzie para ląduje na bezludnej wyspie i musi sobie radzić. Pamiętam dwie sceny tylko nie bardzo wiem czy to były dwa rożne filmy czy jeden i ten sam.

1 scena.
Kobieta choruje, ma gorączkę, jest nieprzytomna, mężczyzna się nią opiekuje.

2 scena
Para stara się przeżyć na...

Witam, od miesięcy szukam tytułów i nie mogę znaleźć. FIlmy ciągle chodzą mi po głowie:

1. Film produkcji Polskiej, czarno biały. Mężczyzna kradnie samochód (chyba duży Fiat z korporacji taksówkowej, być może jest to jego miejsce pracy) i jedzie do swojej ukochanej, po drodze podwozi kobiętę z zakupami, a następnie...

więcej

Poszukuję filmu z którego pamiętam tylko jedną scenę:

Żołnierz (nie pamiętam narodowości) tak jakby przesłuchuje na dworze mężczyznę i w tym czasie zakłada gumowe jednorazowe rękawiczki. Po chwili dość brutalnie bije tego mężczyznę w twarz po czym zdjemuje rękawiczki.

Oglądałem ten film dawno, minimum 5 lat temu...

więcej