Jak w tytule, poszukuję filmu z dzieciństwa, o którym ostatnio sobie przypomniałam. Niestety utkwiła mi w głowie tylko jedna scena; (prawdopodobnie) główny bohater, człowiek, w jakimś celu miał przepłynąć jezioro/rzekę. Musiał pożyczyć tratwę od niedźwiedzi, którym za przepłynięcie wody miał odwdzięczyć się garnkiem...
więcejSzukam filmu w którym kobieta szuka męża i dziecka w świecie zombie z tego co pamiętam podszyła się za epidemiolożkę, ona chya na koncu umiera a jej dziecko przeżywa
Cześć. Szukam filmu. Jest to horror, w którym grupa nastolatków wybiera się na wycieczkę. Zatrzymują się w jakimś motelu na odludziu, zaczyna się impreza. Jedna para zaczyna baraszkować, jednak dziewczyna musi wyjść za potrzebą. Idzie więc na zewnątrz do drewnianego kibla. W pewnym momencie coś zaczyna wciągać ją do...
więcejWitam. Prosiłbym o pomoc w odnalezieniu filmu. Oglądany byl dawno temu. Pamiętam, że żona czekała na męża,który wyruszył na wojnę, jednak kiedy wrócił to po jakimś czasie postanowił odejść. Okazało się że główna bohaterka zdała sobie sprawę z tego, że sama już nie żyje. Nie pamiętam dokładnie fabuły. Pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów.
Co byście powiedzieli na film nakręcony na podstawie wielotomowego cyklu napisanego
przez Alfreda Szklarskiego. Mowa tu oczywiście o przygodach Tomasza Wilmowskiego. Cały
cykl składa się z 9 książek. Z treścią można się zapoznać czytając je lub wyszukać w
internecie skróconej...
Cześć, nie pamiętam tytułu i nie mogę znaleźć, a oglądałem go dość niedawno. Chyba produkcji hiszpańskiej, bardziej horror komediowy. Łowcy duchów trafiają do nawiedzonej szkoły, w której ktoś uwolnił ducha z lustra o ile dobrze pamiętam. Film był chyba w miarę nowy, sprzed paru lat. Kojarzy ktoś?
Szukam filmu w którym mafia zmusza mężczyznę do wzięcia ślubu żeby ona zdobyła zieloną kartę i w trakcie podróży poślubnej zakochują się w sobie
Co to za film?
Jedyne co zapamiętałem to to, że jest to komedia i byli w rakiecie chyba dwóch mężczyzn, kobieta i szympans.
Mieli się zahibernować (wejść w kapsuły hibernacyjne) i tego jednego małpa zajęła jego kapsułę, więc wszedł do kapsuły tej małpy (małej) i tylko się zdrzemnął. Nudziło mu się, więc z jedzenia w...
Kiedyś ogladalem w tv jak były czasy że na 1 w soboty po południu leciały filmy Disneya..fajny film...za dużo nie pamiętam a chciałbym odnaleźć jeden film
To co pamiętam to że była trójka rodzenstwa którzy chyba stracili rodziców...I teraz nie zabardzo...opiekować się nimi zaczął chyba dziadek marynarz...pamiętam...