Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej,

Jakiś czas temu widziałam zwiastun filmu w którym dziewczyna dostała w pracy niemoralną propozycję i postanawia przygotować o tym reportaż (chyba artykuł), zbiera inne osoby z firmy które to spotkało. Szefowi pali się grunt pod nogami i zaczynają się pojawiać schody. Film podobny do "gorący temat" ale to nie...

więcej

Cześć. Zwracałam się z prośba o tytuł filmu. Jest to polski film gdzie gra Zakościelny. On gra i śpiewa swoje piosenki. Pijany jedzie taksówka z pewna dziewczyna która wiezie go na ślub swojej byłej dziewczyny. Po powrocie zostają przyjaciółmi. Jeżdżą razem motorem itp. Ta dziewczyna straciła matkę i dowiaduje się ze...

więcej

Cześć
Wczoraj wykupiłem film 25 lat niewinnosci i dzisiaj nie mogę go obejrzeć
nie wiem co mam zrobic
pomożecie ?
niby dostęp miałem na 48 godzin a dzisiaj juz nie moge :(

Hej podzielcie się jakimiś horrorami z lat 80...dostępnymi w sieci....uwielbiam horrory z tamtych lat....dziękuję za pomoc

.

Witam, Szukam informacji, gdzie można obejrzeć produkcję hallamrka - z polskimi napisami bądź lektorem.

Może być wersja płatna, bezpłatna, jak inna ;) - priv :)

Pozdrawiam

Wypiszcie tu swoich ulubionych polskich aktorów dubbingowych

Dlaczego tak mało jest ocen dla WIELKI OFENSYWA PIWNA (2022). Czy widziało go tylko 600 osób?!

Kilka lat temu w tvp około 21-22 leciał film. Gatunek thriller lub horror. Pamiętam że tytułem było imię głównego bohatera. Ów "bohater" był psycholem, który zabijał, a każda egzekucja była bardzo szczegółowo ukazana. Nie dałem rady obejrzeć do końca. Podczas gdy zabijał swoją babcię, która wyczuła co zrobił wcześniej...

więcej

Witam, szukam filmu, którego widziałam tylko kawałek. Kobieta w nocy przyjechała do domu, który wynajęła, przez portal internetowy ale na miejscu okazało się, że jest w nim facet, który twierdzi, że również go wynajął. Kobieta weszła do domu i na tym ucięło mi zwiastun, ale chyba zapowiadało się na thriller. Z góry...

Szukam angielskiego filmu o dziewczynie z zespołem Downa, która zachodzi w ciążę.