Hej,
Jakiś czas temu widziałam zwiastun filmu w którym dziewczyna dostała w pracy niemoralną propozycję i postanawia przygotować o tym reportaż (chyba artykuł), zbiera inne osoby z firmy które to spotkało. Szefowi pali się grunt pod nogami i zaczynają się pojawiać schody. Film podobny do "gorący temat" ale to nie...
Cześć. Zwracałam się z prośba o tytuł filmu. Jest to polski film gdzie gra Zakościelny. On gra i śpiewa swoje piosenki. Pijany jedzie taksówka z pewna dziewczyna która wiezie go na ślub swojej byłej dziewczyny. Po powrocie zostają przyjaciółmi. Jeżdżą razem motorem itp. Ta dziewczyna straciła matkę i dowiaduje się ze...
więcej
Cześć
Wczoraj wykupiłem film 25 lat niewinnosci i dzisiaj nie mogę go obejrzeć
nie wiem co mam zrobic
pomożecie ?
niby dostęp miałem na 48 godzin a dzisiaj juz nie moge :(
Hej podzielcie się jakimiś horrorami z lat 80...dostępnymi w sieci....uwielbiam horrory z tamtych lat....dziękuję za pomoc
.
Witam, Szukam informacji, gdzie można obejrzeć produkcję hallamrka - z polskimi napisami bądź lektorem.
Może być wersja płatna, bezpłatna, jak inna ;) - priv :)
Pozdrawiam
Kilka lat temu w tvp około 21-22 leciał film. Gatunek thriller lub horror. Pamiętam że tytułem było imię głównego bohatera. Ów "bohater" był psycholem, który zabijał, a każda egzekucja była bardzo szczegółowo ukazana. Nie dałem rady obejrzeć do końca. Podczas gdy zabijał swoją babcię, która wyczuła co zrobił wcześniej...
więcejWitam, szukam filmu, którego widziałam tylko kawałek. Kobieta w nocy przyjechała do domu, który wynajęła, przez portal internetowy ale na miejscu okazało się, że jest w nim facet, który twierdzi, że również go wynajął. Kobieta weszła do domu i na tym ucięło mi zwiastun, ale chyba zapowiadało się na thriller. Z góry...