Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ogladalem kiedys film dosyc pozno wiec to byl pewnie horror pamietam z niego ze akcja toczyla sie w chatce w lesie grupa znajomych wybrala sie tam lub przypadkowo trafila i glownie chodzilo o to ze woda byla skażona i jak ja wypili lub przebywali w poblizu to lapali chorobe skory i tak jakby z nich znikala . Napisalem...

więcej

Szukam czarno-białego filmu dokumentalnego z lat (chyba) osiemdziesiątych. Człowiek z kamerą idzie wzdłuż składu wagonów pociągu osobowego. Mija po drodze przedziały i słyszymy strzępki różnych rozmów na przeróżne tematy. Kamerzysta dochodzi do końca pociągu i film się kończy.
Widziałem to na KinoPL lata temu, ale nie...

więcej

Szperając gdzieś na Internecie znalazłem oto te zdjęcie: http:
//imageshack.
com/a/img921
/50/aVmgJT
.png
Ale nie mogę sobie przypomnieć z jakiego filmu ją kojarzę. Bardzo proszę o pomoc. Pomogło by mi imię i nazwisko a cudowie byłoby jakby ktoś wiedział z jakiego filmu pochodzi ta scena.

Szukam filmu ,w którym para wyjeżdża na wycieczkę i tam dzieją się różne dziwne rzeczy,nie wiem chyba kobieta zostaje porwana ?

Chodzi mi o takie filmy jak szybcy i wsciekli od 1 do 3 czesci bo od 4 juz bardziej film akcji sie zrobil .albo cos jak need for speed tez fajny film . niechodzi mi o filmy typu taxi czy garbi super bryka. najlepiej tuningi i wyscigi .bo byl tez chyba urodzony kierowca , polecicie cos dobrego? najlepiej by byl z...

poszukuje nazwy filmu emitowanego swego czasu na tv puls jeszcze z zielonym logiem o temudzynie -czyngis chanie swego czasu co pamiitam lecial kilka razy w roku;d
Wypadalo to jakos na lata 2004-2008 ale nie jestem pewien .
Prosze o pomoc;;d

Jesteś Polakiem ? To oglądaj polskie kino !

Poszukuje filmów komedi podobnych do ,,powiedz tak" lub ,,27 sukienek"