Witam, szukam filmu który oglądałem już dawno temu i pamiętam tylko strzępy niepozwalające na wyszukanie tytułu w googlach.
To co pamiętam:
Kobieta ma romans z kumplem swojego faceta. Spotykają się potajemnie w hotelu, ale jej facet dostaje cynk o tym i postanawia ich nakryć i zabić jej kochanka. Przybywa do...
Witam, szukam filmu w którym użyto motywu z 9 symfonii Beethoveena, chodzi dokładnie o fragment od 16:15 do 16:30:
youtu.[spacja]be/sJQ32q2k8Uo?t=16m15s
Poszukuje filmu w którym były jakieś obracające się pierścienie i do nich została spuszczona kapsuła z kobietą i przeniosło ją to na inną planetę i tam spotkała swojego zmarłego ojca...
POMOCY !
Ogladałem bardzo dawno jedyne sceny jakie pamietamto głowny bohater miał dużo pieniędzy wspinał się po szczeblach kariery, potem nie wiem jak ale to sie zmieniło miał rodzine albo tylko dziewczyne nie jestem pewien sprzedawal opony. Jeszcze jedna scena była jak chciał sobie kupić drogi garnitur a ona mu powiedziała że...
więcejWitam proszę o pomoc. Pare lat temu oglądałam o jakiejś dziewczynie, która miała dziecko i mieszkał one w złych warunkach- grzyb na scianie itp. Ogolnie dziewczyna kręciła się w nieciekawym towarzystwie chłopaków którzy kradli pili i demolowali wszystko. Taka zdemoralizowana młodzież w Anglii. Pamiętam też, że...
Hej jestem studentką pedagogiki specjalnej i w tym roku piszę pracę licencjacką o seksualności osób upośledzonych umysłowo...
Bezpośrednio z moim tematem związana jest moja prośba czy moglibyście pomóc mi w znalezieniu filmów które ukazują seks z osobą upośledzoną umysłowo ?
Znalazłam kilka filmów ..Ja też.. ale...
Szukam brytyjskiego filmu gdzie głównym bohaterem jest książę hinduski. Na koniec władca zostaje joginem. Pamiętam że też był tam wątek antyksiążęcego powstania. Film ten emitowano kiedyś w cyklu: Perły z lamusa.
witam poszukuje filmu który mówi o nastolatku(chyba czarnym (rasistą nie jestem)) który dołącza do szkolnej orkiestry lecz jest jeden problem nie umie czytać nut ale za to perfekcyjnie potrafi odtworzyć utwór ze słuchy jak by ktoś coś wiedział to pomóżcie z góry dzięki :)
Witam!
Poszukuję tytułu filmu, którego akcja wygląda mniej więcej tak:
Pewnej kobiecie zostaje skradzione dziecko... Szuka go nieustannie ale dopiero po parunastu latach w pewnej dziewczynie rozpoznaje swoją córkę (pracowała wtedy jako fotograf w szkole). Jest pewna tego że to jej córka, mimo że tamta dziewczyna ma...