Witam! Szukam filmu krotkometrazowego, pewna nie jestem ale chyba był przedstawiany na jednym z festiwali filmowych w Polsce, bohaterowie to starsze małżeństwo które robi sobie nawzajem żarty ze umierają aż w końcu jedno z nich naprawdę umiera akcja toczy się w ich domu tylko i wyłącznie. Ktoś ców widział ktoś coś...
Poszukuję filmu w którym ludzie trafiają do więzienia w mieście zamieszkałym przez wampiry pijące sztuczną krew zamiast ludzkiej, jednak po ich przybyciu następuje wielkie zamieszanie, które wywołuje bunt krwiopijców. Horror/Komedia.
Hej, tak jak w tytule, szukam filmu, którego akcja dzieje się w Watykanie, nie chodzi o dokument. Oglądałem ,,Anioły i demony" i bardzo mi się podobał. Dzięki za odwiedzi :)
Szukam filmu którego tytułu ani obsady nie pamiętam.
Młoda dziennikarka zostaje delegowana do napisania artykułu o walce rybaków o ochronę dzikich łososi.Akcja filmu dzieje się na płn - wsch rejonach USA albo w Kanadzie.
Jeśli ktoś pamięta ten film proszę o pomoc
Film sensacyjny/akcja... Pamiętam tylko motyw ze ktoś w nocy się wkradł do willi/rezydencji/dużego domu bohatera i mu powiesił jego dużego psa w ogrodzie/kolo basenu. Później on chyba ich szuka i zabija. to nie jest John Wick...
Film sensacyjny/akcji... Pamiętam tylko motyw ze ktoś w nocy się wkradł do willi/rezydencji/dużego domu bohatera i mu powiesił psa (hmm jakiegoś dużego) w ogrodzie/kolo basenu, to chyba miało być ostrzeżenie... Później ten typek chyba ich szuka i zabija. Aha to nie jest John Wick...
Szukam filmu z tego co wiem pierwowzór był szwedzki ja widziałam wersję amerykańską. Chłopaka w lesie pobili znaleźli go al o i ie tego już niepmietam ale była dziewczyną która go widziała. Wiem ze trochę namieszala w opisie
Szukam jakichś filmów lub seriali podobnych do Dextera i Mr. Robot. Chodzi o takie produkcje, w których występuje odludek opowiadający o wydarzeniach w pierwszej osobie, wraz ze swoimi przemyśleniami. Oczywiście o ile takowe filmy/seriale istnieją.
Chodzi mi o jakieś filmy, których akcja dzieje się na odludziu i nie ma wielu postaci. Coś w stylu "Łowcy" z Willemem Dafoe, "Do szpiku kości" z Jennifer Lawrence, czy "Retreat" z Cillianem Murphym. Polecicie coś? Bo mam wrażenie, że wszystko, co dobre w tym temacie już widziałem. Pomoże mi ktoś?