Cześć czy ktoś pamięta taki film facet biegał z budki do butki telefonicznej i wykonywał zadania żeby nikt nie zginął. Więcej nie pamiętam był to film z lat 90tych
Czesc, szukam jakiś filmów z silną główną bohaterką w zbroi lub "bodysuicie" walczącej mieczem. Znacie jakieś ? :)
Znacie jakieś filmy o fanatycznych kibicach. Hooligans, Football Factory, Kibolski Świat - CHECK. Nie koniecznie o kibicach futbolu (nie piszcie o sequelach Hooligans, bo tego nie da się oglądać).
Jakiś czas temu napotkałam się na opis filmu, który do dziś chcę zobaczyć. Pamiętam z opisu bie wiele: głównym bohaterem był młody chłopak i grupa jego kolegów dzieciak dzięki pracy nad swoim umysłem rozwinął możliwości swojego mózgu i dzięki temu zdobył kilka nadprzyrodzonych umiejętności. Wiem, że nie wiele, ale może...
więcej
Witam, poszukuje bajki z lat '90 (chyba) wydanej na kasecie VHS pod tytułem "Kapitan Kosmosu",
według okładki kasety reżyserem jest: ROY THOMAS,
scenariusz: Rick Ashley,
Jestem w posiadaniu tej okładki,
nigdzie i internecie nie natrafił nawet na ślad dotyczący tej bajki, proszę o pomoc.
Zakładam kolejny temat dla osób poszukujących filmów, których tytułów nie znają lub nie pamiętają. A to dlatego, że w poprzednim temacie z tej serii liczba dodanych wiadomości wyczerpała limit i nie można już dodawać nowych.
Szukam filmu, w którym pojawiają się dzieci o śnieżnobiałych włosach i chyba też czerwonych...
Witam, poszukuję filmu, który miał coś wspólnego z tą książką, mianowicie w tym filmie była też taka sytuacja, że bohater albo dwójka bohaterów została nagrana w jakimś domku przez grupę innych ludzi, po czym jeden z nich dostał kulkę w głowę i przeżył i też właśnie została mu wstawiona płytka w głowę, która pod koniec...
więcej