Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam nie wiem czy mi toś tu pomoże, chodzi mianowicie o to że około 25 lat temu widziałem film SF opowiadał on historię statku który zaginął, potem się odnalazł ale ludzie albo to co z nich zostało wysysało życie z innych poprzez chwycenie za głowę zbliżenie się i jakby błyskawice przenosiły to życie proszę nie...

Witam ktos pomoze jak nazywal sie film taki oto pamientam tylko tyle ze w prologu topili 3 kobiety podejzane że są czarownicami i po paru godzinach jedna byla czarownicą wyszkoczyla z tej rzeki i zabiła kleche xd wiem chaotycznie to napisalem ale mysle ze ktos mi pomoze

Witam! Poszukuje dobrych komedii młodzieżowych do obejrzenia. Imprezy, szkolna miłość, miłość. Z góry dziękuje.

https://www.youtube.com/watch?v=dwvffIVIXzg&nohtml5=Falsewe

Lub takich w których zawiązuje się pod koniec. Takich jak Taxi Drier, Bogowie Ulicy, American Psycho...

Pisze dosyc dlugi komentarz, chce go dodac po czym wszystko przepada i pojawia sie komunikat:
"Nie znaleziono strony o podanym adresie.

Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu."

Nosz ku... dawno sie tak nie...

cześć! będąc małą dziewczynką oglądałam dość często film, który do dziś pamiętam. nie pamiętam jedynie tytułu... stąd ten post i prośba o pomoc.

film zaczynał się sceną, w której główna bohaterka, nastoletnia dziewczyna, czesze blond włosy przed lustrem i śpiewa piosenkę, której słowa układały się w stylu: "kiedy...

więcej

Ja to widzę krótko:
* "The Matrix"
* "Classic Star Wars"
* "The Godfather"
* "The Hangover"
* "Predator"
* "Feast"
* "Clerks" (3-ka w drodze)
* "Machete" (3-ka w drodze).

A jak wy to widzicie??

Siemka, oglądałem kiedyś film ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Ogl w filmie chodziło o to ,że ekipa nastolatków( 4 osoby- 3 chłopaków i dziewczyna) z okazji że jeden stał sie pełnoletni i postanowili iść z tej okazji do klubu w którym są najlepsze imprezy. Nie wpuścili ich ze względu na nazwisko jednego z kumplów...

więcej

Właśnie oglądam film, ale nie wiem cóż to za tytuł. Biała, młoda kobieta razem z murzynem mieszkają na farmie. Nie znam ich imion. Dobija do nich biały mężczyzna. Mieszkają w dolinie na, powiedzmy, farmie. Świat jest jakiś napromieniowany czy coś w ten deseń, ale dlaczego dokladnie to nie wiem. Zacząłem oglądać nie od...

więcej