film amerykański w którym ojciec policjantki (jej szef i wydzialu )ginie.Jesli ktoś zna tytul takiego filmu,to proszę podac tytul.Dziekuje
Film opowiada o losach kilku jakichś robalach (karaluchach?). Przebrani aktorzy poruszają się w świecie odpowiednio powiększonym względem ich rozmiarów. Pamiętam sceny, kiedy jednego z nich karmili tabletką, którą "wysadzili" za pomocą zapałki; oraz ich przygody wewnątrz zegara z kukułką.
Wiem, że to mało danych, ale...
Szukam filmu, wydarzenia w filmie dzieją się na Pradze, dzielnicy Warszawy, film opowiadał o dzieciach wychowanych na pradze, w jednej z scen jeden z dzieciaków okrada obcego(nie mieszkającego w okolicy) mężczyznę.
Z góry dzięki za pomoc
Kilka lat temu oglądałem ciekawy film, film coś w rodzaju sam nie wiem reportażu, Polski bodajże o dzielnicy Warszawy Praga, w jednej ze scen takie małe gówniarze napadają na nietutejszego mężczyznę /chłopaka i okradają go.
Z góry dzięki za pomoc
film osadzony w okresie I wojny światowej.
Historia tyczyła się lotników (chyba amerykańskich) którzy jakimś sposobem znaleźli się we wiosce/w mieście prawdopodobnie brytyjskiej, która to dysponowała nietypowymi samolotami wykorzystywanymi do walki z innym lotnictwem (chyba niemieckim).
samoloty te były...
witam,w filmie ktorego szukam jest zegar,gdy wybija godzine umiera piekne dziecko. W jednym z cial ma odrodzic sie lucyfer. Fabula opowiada o ojcu i corce w jakims zamku czy klasztorze gdzies w europie. Corka ma wypadek,jest jedna z 12 wybranych ... ale nie umiera i tatus walczy o jej zycie
1.Thriller francuski. Małżeństwo kupuje wille nad morzem. Kobieta podejrzewa obecność kogoś obcego, w domu włącza się alarm, ale policja nie znajduje żadnych śladów. Pod koniec filmu kobieta znajduje w piwnicy nieprzytomną kochankę męża. Prześladowcą okazuje się starszy sąsiad, który przyznaje się do wszystkiego w...
witam oglądałem kiedyś horror i zapomniałem jego nazwę , czasem mogę coś pokręcić
a wiec :
była sobie kobieta i ona miała dziadka , przyjechała do niego i dowiedziała się że on wieszał swoje żony
z góry dzięki :)
witam, polecono mi film w którym jest kłótnia dwóch osób (wiem nie pomagam) ale praca kamery polega tam na ciągłej zmianie pomiędzy jednym a drugim bohaterem w momencie ich wymiany zdań tyle wiem, podobno ma to bardzo dobry efekt
Od dłuższego czasu w mojej głowie siedzi film, który oglądałam jedynie raz w życiu, a nie pamiętam ani tytułu, ani obsady, ani kompletnie nic. Z całą pewnością jest to dramat/romans, który opowiada o pewnej kobiecie (na pewno po 30-tce), która wyjechała na kilka dni z miasta zostawiając tam męża - z tego co pamiętam...
więcej