Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie filmy Waszym zdaniem najbardziej trzymają w napięciu?????

Witam szukam dobrego filmu akcji trzymającego w napięciu, coś typu Kapitan Phillips , Negocjator, Prawo zemsty czy Deja Vu itp. Tak bym przez seans się nie nudził i bym po filmie uważał, że to byś świetny seans i spożytkowany czas. Oglądałem multum filmów ,więc nie ukrywam, że coś z proponowanych od was widziałem,...

1.Thriller francuski. Małżeństwo kupuje wille nad morzem. Kobieta podejrzewa obecność kogoś obcego, w domu włącza się alarm, ale policja nie znajduje żadnych śladów. Pod koniec filmu kobieta znajduje w piwnicy nieprzytomną kochankę męża. Prześladowcą okazuje się starszy sąsiad, który przyznaje się do wszystkiego w...

Wiele lat temu oglądałam film, z którego nie wiele pamiętam. Wiem że była w nim grupka facetów w czarnych płaszczach/pelerynach (?), żyjąca w jakimś mieście. Kiedy nadchodziła noc, a mieszkańcy zasypiali, oni jakoś ingerowali w ich świat.
Tyle pamiętam.

?? Co uważacie za najstraszniejszy horror wszecgczasów? dla mnie w paszczy szaleństwa

ogólnoe fajny film najstraszniejszy jaki w życiu widziałem, ale nie oznacza to ze jest naprawdę strasnzy. Nie bałem się iść do łazienki do óóżka itp, ale podczas senasu można się postraszyć lekkawo

dawać propo

Witam wszystkich Kinomaniaków :)

tak jak w temacie - czy znacie takie momenty z filmów, które Waszym zdaniem są kultowe i
wywarły na Was duże wrażenie ? Aktualnie prowadzę nowy FanPage na FB
(zainteresowanych takim tematem zapraszam do zapoznania się z nim, będzie mi bardzo miło :)
->...

Witam serdecznie, kiedys ogladałem film polski ktorego tytułu nie pamietam a zalezy mi na nim bardzo.
Film jest o przetargu na wykonanie ilus tam bilbordow z wizerunkiem Jezusa, wiecej szczegułów nie pamietam ale moze ktos sie domyśli o ktory film mi chodzi.
Z góry dziekuje za pomoc i podrawiam

Cześć, szukam filmu.
To co zapamiętałem to
na początku pewna kobieta była na parkingu, ktoś uderzył bodajże faceta w głowę gaśnicą i zabił a wszystko spadło właśnie na tą kobietę wracająca z pracy do domu.
Później były poszukiwania, mąż tej kobiety oskarżonej wyciągnął ją z więzienia i uciekali cały czas, byli na...

więcej

Witam,
poszukuję następującej sztuki. Do lekarza trafia pacjent z zawałem. Lekarz chce go ratować, ale w pewnym momencie rozpoznaje go jako bandytę, który po wojnie, gdy lekarz był dzieckiem, napadł na jego dom i zabił jego ojca. Ostatecznie pozwala mu umrzeć.

Czy ktoś może wie?

Film opowiadał o malarzu, przerysowującym okładki płyt w wytwórni muzycznej. Pewnego dnia spotkał on w czasie spaceru dziewczynę, która pocałowała go, a następnie zniknęła. Następnego dnia zobaczył ją na okładce którą miał przerysować. Zaczął jej szukać, chodził po ludziach, rozpytywał. Niestety, tu moja pamięć się...