Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam oglądałem kiedyś horror i zapomniałem jego nazwę , czasem mogę coś pokręcić
a wiec :
była sobie kobieta i ona miała dziadka , przyjechała do niego i dowiedziała się że on wieszał swoje żony

z góry dzięki :)

witam, polecono mi film w którym jest kłótnia dwóch osób (wiem nie pomagam) ale praca kamery polega tam na ciągłej zmianie pomiędzy jednym a drugim bohaterem w momencie ich wymiany zdań tyle wiem, podobno ma to bardzo dobry efekt

Od dłuższego czasu w mojej głowie siedzi film, który oglądałam jedynie raz w życiu, a nie pamiętam ani tytułu, ani obsady, ani kompletnie nic. Z całą pewnością jest to dramat/romans, który opowiada o pewnej kobiecie (na pewno po 30-tce), która wyjechała na kilka dni z miasta zostawiając tam męża - z tego co pamiętam...

więcej

Cześć wszytkim. Parę lat temu oglądałem film. Nie pamiętam jego tytułu i na jakiej stacji on leciał, wiem że nie było lektora, tylko napisy. Streszcze fabułę z tego co pamiętam. Na początku było jak para dzieci chowają się za krzakami i się całują po czym zauważył ich ojciec tej dziewczyny i chyba uderzył chłopaka w...

więcej

Szukam filmu, w którym przedstawiona jest współczesna typowa rodzina i ich problemy i ta sama rodzina cofa się w czasie o 200 lat i doświadcza tego jakie wtedy byłyby ich problemy. Z góry dziękuję za pomoc :)

film zaczynal sie imprezą kilka dni później niektórzy z imprezy jechali na urodziny "pana mięczaka". były dwie grupki jedni jechali VW golfem 3 i palili marihuane a drudzy bmw. Gdy dojechali szli przez las i trafili do domku gdzie czekał brat wojskowy "pana mieczka" który ich torturował.

Witam, szukam filmów a konkretnie scen gdzie osoba przemierza pustynie w poszukiwaniu wody. Dodatkowo może pojawiać się fatamorgana. Zależy mi na dobrych kadrach.
z góry dzięki za pomoc !

witam, szukam tytulu filmu o mezczyznie ktory spieszyl sie do szpitala do rodzacej zony, podczas jazdy policia probuje go zatrzymac do kontroli jednak ten sie nie zatrzymal i zaczal sie poscig. pod koniec dowiaduje sie zo zona nie przezyla porodu i mezczyzna ginie w wypadku, jechal prawdopodobnie jakims sportowym...

użytkownik usunięty

Poszukuję dobrych filmów, ale bez takiej klasycznej fabuły, albo takich w których fabuła zawiązuję się na końcu. Jak Taxi Driver, Bogowie Ulicy, czy American Psycho.

szukam filmu ale nie pamietam tytul, ale wiem ze grupa mlodych ludzi zamyka sie w bunkrze i jedna z nich ma klucz ale nie chce otworzyc klapy ,pozniej oni sie zabijaja ktos cos wie?