Hej, cześć.
Ostatnio oglądałem fragment filmu, prawdopodobnie belgijskiego, nie znam jednak jego tytułu, a chciałbym go dokończyć.
Film zaczynał się tak, że do domu pewnego faceta włamuje się młody mężczyzna. Gdy przychodzi właściciel, ten chowa się pod łóżko. Po czasie jednak między bohaterami powstaje swoista więź....
Hej, dobrych parę lat temu oglądałem film i do dziś nie mogę go znaleźć. Film opowiada o chłopcu, który wpada do jeziora, kiedy z niego wychodzi nie ma jego kolegów i jak sie okazuje widzi tylko osoby, które już zmarły. W tym świecie spotyka swojego dziadka, który go oprowadza i mówi co i jak tutaj wygląda. Jeżeli...
Przypomniał mi się ostatnio film, który kiedyś oglądałam w niedziele na TVN, nie pamiętam jego tytułu, a bardzo bym chciała go jeszcze raz zobaczyć.On był o takiej dziewczynce, której tata(wdowiec)miał chyba dom pogrzebowy. Dziewczynka przyjaźniła się z chłopakiem z sąsiedztwa.On kiedyś dał jej pierścionek który...
Witam,szukam filmu o robocie a dokladnie rodzinei ktora zakupila robota zeby sprzatal chaupe gotowal itp i z tego jak pamietam robocikowi sie jakies zwarcie zrobilo czy cos i robocik wymordowal cala rodzine potem przyjechaly policyjni i ich wpuscil do domu i tez zamordowal film nie trfal nawet godziny jak pamietam moze...
więcejhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1017873171637486&id=757540141004125& refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2FKooochamCie%2Fvideos%2F1017873171637486%2F &_rdr&__mref=message
Cześć! Oglądałam ten film kilka lat temu. Para nastolatków podróżowała do Wenecji ze starszym panem, który był chyba jakimś lokajem. Nie jestem pewna. Na pewno chodziło o dzieci z dobrych domów. Owy lokaj był kieszonkowcem. To tylc co pamiętam. BARDZO proszę o pomoc, bo od naprawdę długiego czasu nie mogę odnaleźć tego...
więcej
Mam ochotę obejrzeć jakiś film. Najlepiej jakiś Horror,Thirller,Akcji,Fantasy lub Komedie. Tylko bez
żadnych klasyków nie interesują mnie klasyki najlepiej filmy po roku 2008.
Z góry dziękuje za wszelką pomoc . :D
Poszukuję tytułów film, które w jakikolwiek sposób motywują do działania, dają zastrzyk pozytywnej energii, rozwijają duchowo, inspirują człowieka do realizacji swych celów, pozwalają inaczej spojrzeć na otaczającą nas rzeczywistość i uświadamiają ważne rzeczy w życiu (np. "Siła spokoju", "Życie jest Piękne", "Skazani...
więcej