Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
Nie pamiętam za dużo w sumie jedna scenę...
Dziewczyny marzeniem było chyba otworzyć kurs gotowania udaje jej się w pewnym momencie na jednym z kursów pojawia się mężczyzna... I zaczyna jej dogadywać podczas gotowania... I to tyle...

Cos dobrego o hipisach / wolnosci / tych latach.
Ogladalem:
Hair
Into the Wild

Była paczka znajomych, jeden chłopak strasznie tam dominował. Oni wszyscy robili rożne napady itd. Cos tam dalej, w którymś momencie nie pamietam dlaczego ale ten dominujący chłopak zabił swoją dziewczynę, ona leżała na takiej kanapie, rozmawiali i on ją chyba zastrzelił albo udusił i po wszystkim sam zamknął jej oczy...

więcej

Witam. Szukam takowych komedi z bractwami. Np sąsiedzi (2015) Gdzie zac efron terroryzował sąsiedztwo wraz z bractwem delta psi. Tego typu filmów szukam. Ma być kupa śmiechu!

Witam, szukam filmów o ludziach którzy odnieśli sukces "od zera do milionera", coś jak: The Socila Network, Jobs, Wilk z Wall Street, Piraci z Krzemowej Doliny czy też W pogoni za szczęściem.

Pozdrawiam!

poszukuję filmu który oglądałem kilka lat temu była tam scena w której chińczyk jechał metrem razem z dziewczyną, poprosił ją o zapalniczkę i chyba odczepił wagon, z góry dzięki za pomoc :)

Dawno temu widziałam sam trailer.. Pamiętam z niego kobietę, która spotykała się z mężczyzną. On zginął tragicznie potrącony (chyba) przez samochód. Jak się później okazało ona była w ciąży i, tak przynajmniej mi się wydaje, ten facet, który zmarł miał być tym dzieckiem. Miejscem akcji było, chyba :D, jakieś nadmorskie...

więcej

Dlaczego Julia Roberts w 2010 roku została praktykującą wyznawczynią Hinduizmu ?

Szukam filmu pamietam ze jakis facet zaczail sie w samochodzie na męża i żonę i kazał im wypłacić pieniadze z banku albo napaść na bank groził że ich zabije i wszystkie pieniadze chyba wyrzucil do wody i pod koniec filmu dowiadujemy sie ze zona tego męża o wszystkim wiedziala i wspolpracowala z tym porywaczem bo jej...

więcej

Niestety go nie oglądałam, ale trochę pamiętam. Film opowiadał losy nastolatków lub osób dorosłych którzy zostali 'zamknięci' w świecie filmów. Jedynie tyle pamiętam.