Dzień dobry, jestem w trakcie przeszukiwania bazy seriali (jest to prawie 47tyś. pozycji) i pomyślałam że może tutaj komuś coś szybciej przyjdzie do głowy.
Szukam serialu. Pamiętam następujące rzeczy:
-serial oglądałam pomiędzy 1990-2000
-zapewne był amerykański a na pewno anglojęzyczny
-głównym bohaterem był...
Pamietam początek jak grupa facetów udających policjantów robi wjazd na dom zabija wszystkich i dopiero wtedy orietuja się ze pomylili domy to ogladalem go z piec lat temu
Witam, szukam kilku filmów, których tytułów nie mogę sobie przypomnieć.
1. Grupa nastolatków jest w jakimś domku, gdzie grasuje morderca, bodajże to jest jakiś krewny któregoś z nich i on mówi, że jak wyjdą z domu to ich zabije, a pierwsze zabójstwo dokonuje się w trakcie seksu przed domem, lub zaraz po, jedli...
Szukam filmu, który oglądałam bardzo dawno. Bohaterką filmu jest czarnoskóra sportsmenka, biegaczka/sprinterka chora prawdopodobnie na chorobę dermatologiczną. Pamiętam, że w miarę rozwoju choroby wycofywała się z życia sportowego, później publicznego, aż w końcu zasłaniała nawet okna i lustra w domu. Możliwe, że był...
więcej
Szukam filmu w którym aktorzy grali w jakąś grę która miała kontrolery podłączane do "gniazda" w kręgosłupie, były takie jak by organiczne z tego co pamiętam zrobione z DNA żaby :D.
Pamiętam też scenę w której jeden z aktorów strzelał organicznym pistoletem w którym nabojami były jego własne zęby (żeby ominąć...
Poszukuje tytułu filmu, który oglądałam w 2007/08 roku na CBS Europa.
Film był wyświetlony późno w nocy, dlatego wydaje mi sie ze byś z kategorii erotyczne.
Nie pamietam dokładnie o co chodziło w filmie, pamietam tylko ze w filmie występowała 4 osobowa rodzina (rodzice + syn i córka), ojciec z córka odbywali...
Witam, jak wyżej szukam filmu lecz nie pamiętam tytułu.
Jak najbardziej szczegółowo jak umiem, ponieważ oglądałem go dawno.
Rodzina wybrała się samochodem, znajdywali się na pustyni, podążał za nimi potwór/zjawa/duch który nie został ukazany lecz widok pokazywany był z poziomu jego oczu a na koncu filmu rodzina...