Mam na myśli coś takiego:
Srpski film (2010)
Ludzka stonoga (2009)
Kieł (2009)
Głosy (2014)
Tokijska Policja Gore (2008)
jestem fanką filmów o skinach. Znacie jakies inne ?? "American history X", "Romper stomper", "Fanatyk", "szczury" ??
Polecicie coś?
Coś o "młodej" miłości / przyjaźni.
Jak "Pozwól mi wejść" (2008).
Dobitniej - spontaniczna, w zwykłej, prostej formie (ale wyjątkowa), historyjka dwóch, odciętych od reszty świata osób, o bardzo wspólnym języku. Coś na wysokim poziomie.
Poproszę i dziękuję.
Siema, mało wiem ale mam nadzieję, że pomożecie, szukam pewnego filmu, oglądałem go jak byłem mały, ryczałem jak cholera była to historia chłopca który był "blady" i chorował na coś, nie pamiętam na co, śmiali się z niego etc, pamiętam tylko takie urywki jak siedział w klasie i gdy się denerwował wszystko latało,...
witam , bylem ostatnio w kinie na deadpool i leciala reklama filmu ktora mi sie mega spodobala i zapomnialem tytulu a nie darowalbym sobie gdybym go nie obejrzal .. a mianowicie urywki ktore pamietam to
cywilizowani ludzie przyjezdzaja do jakiejs dziczy i tam ich wital krol wioski i odrazu zapraszal aby w ramach...
Dzień dobry, jestem w trakcie przeszukiwania bazy seriali (jest to prawie 47tyś. pozycji) i pomyślałam że może tutaj komuś coś szybciej przyjdzie do głowy.
Szukam serialu. Pamiętam następujące rzeczy:
-serial oglądałam pomiędzy 1990-2000
-zapewne był amerykański a na pewno anglojęzyczny
-głównym bohaterem był...